Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar malum yaz sıcakları başladı artık klima hayatımızın bir parçası oldu .
Benim sorunum klima açık iken arabanın kalkışlarda çok zorlanıyor olması hani klimanın verdiği bir güç kaybı mutlakaki vardır ama benim araba sanki normalin üzerinde zorlanıyor gibi araba belirli sürate gelene kadar bu zorlanmayı çok belli ediyor acaba klimada bir sorun olabilir mi ?
Soru
Ayhan Karadağ
arkadaşlar malum yaz sıcakları başladı artık klima hayatımızın bir parçası oldu .
Benim sorunum klima açık iken arabanın kalkışlarda çok zorlanıyor olması hani klimanın verdiği bir güç kaybı mutlakaki vardır ama benim araba sanki normalin üzerinde zorlanıyor gibi araba belirli sürate gelene kadar bu zorlanmayı çok belli ediyor acaba klimada bir sorun olabilir mi ?
TEŞEKKÜRLER
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
6
3
Popular Days
Haz 18
24
Haz 17
13
Haz 19
4
Top Posters For This Question
Çağlar Sertan KASIMOĞLU 7 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Ayhan Karadağ 6 posts
Engin Uzunoğlu 3 posts
Popular Days
Haz 18 2012
24 posts
Haz 17 2012
13 posts
Haz 19 2012
4 posts
Popular Posts
Talip Eren
Klima gazı kullanımla azalmaz,eksik demek ya zamanında gerkenden az gaz basılmış veya kaçak nedeniyle eksilmiş demektir ki kaçak varsa kaçağın miktarına göre zamanla biter.Gaz azaldıkça kompresörün yü
Ogün Özemre
Aracınızda herhangi bir prolem yok. Bendede aynı. Debriyajı biraz hassas kullanmanız gerekiyor klima açık kalkışlarda. 1 ve 2. viteslerde 1900 rpm e gelene kadarda biraz zorlanıyor oda normal zaten
Cem Boneval
Spekülasyon yapıyorum, gaz pedalı drive-by-wire olduğunda pedal durumuna göre gaz kelebeği ayarı düşük emisyon ve tüketim, konforlu sürüş gibi önceliklere göre programlanıyor. Klima devreye girdiğin
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap