Şükrü Abay Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2012 İyi Akşamlar Sayın Focus Sahipleri Gelelim Performans konusuna .. Benim aracım 1.6 100 ps Sedan Focus düz yolda 205 km/h gördüm imzamda yazdığım gibi.. Daha da çıkar mı ? 0-100 km/h =10.7 küsür saniye olarak düz yolda denemiştimm. Tabi bu 6 7 denememle oldu ) İlk kalkışta çok hafif patinaj çektirerek kaldırınca iyi bir sonuç verdi. 2.0 1.8 Focusların performansı nasıldır ? 1.6 100 ps Focus 205 km/h görüyor ise 2.0 Focus Kadranı deviriyor sanırım ) ? Bİlgisi olan veya deneyimleri olan yazarsa sevinirim. İyi Akşamlar tekrardan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 rodaj bitince denerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Ünlütürk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Araç bence gayet güven veren bir araaaçç ben kendim ankara dönüşünde 220 gördüm 1.6 16v zetec-s sw aracımla araç gitmiceeeem demiyoo bunu yaptıgımde lpgdeydi araç. 4. vites 180 görmüş bir araç ford motora iyi işçilik vermiş teşekkürleer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Yıldız Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 slm bende 2001 hp var gecen yaz 100 oktan benzinle paralı yolda büyük cekmece yokuşunda verdim gazı sonuna kadar 220 ibreyi geçti sanırım 230-235 km gibi bi hıza ulaştı belkide dahada hızlandı ama ibre oraya kadar indi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 slm bende 2001 hp var gecen yaz 100 oktan benzinle paralı yolda büyük cekmece yokuşunda verdim gazı sonuna kadar 220 ibreyi geçti sanırım 230-235 km gibi bi hıza ulaştı belkide dahada hızlandı ama ibre oraya kadar indi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih R. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Valla ben 4.viteste 220 gördüm 1.6ghia 115 daha gidermiş bilemem çok rahat bir şekilde rampa assagi yaptım yani 5.viteste 235 kmh geçer Valla ben 4.viteste 220 gördüm 1.6ghia 115 daha gidermiş bilemem çok rahat bir şekilde rampa assagi yaptım yani 5.viteste 235 kmh geçer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Valla ben 4.viteste 220 gördüm 1.6ghia 115 daha gidermiş bilemem çok rahat bir şekilde rampa assagi yaptım yani 5.viteste 235 kmh geçer Valla ben 4.viteste 220 gördüm 1.6ghia 115 daha gidermiş bilemem çok rahat bir şekilde rampa assagi yaptım yani 5.viteste 235 kmh geçer Yaş 16, ehliyet dahi yok ama hız 220'lerde... Yavaş ol genç ne bu acele, kendini fazla kaptırma. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Aracımın son hızımın ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Öğrenmek de istemiyorum. Ne kendime düşmanım ne de insanlığa. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Valla ben 4.viteste 220 gördüm 1.6ghia 115 daha gidermiş bilemem çok rahat bir şekilde rampa assagi yaptım yani 5.viteste 235 kmh geçer Bu arabada 190 görmüştü... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 osman ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 (düzenlendi) Bu arabada 190 görmüştü... Bu daha güzeldi. Şubat 20, 2015 osman ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Aquaplanng = suda kızaklama nedir bir araştırın... Antalya - Kemer güzergahında tam Antalya çıkışının son ışıklarından önce ki virajda bu durumu yaşadım 70km. hızla derin bir su birinkitisine girdim, o derece su birikmiş gibi görünmüyodu ama görünüş bazen aldatıcı olabiliyor. Öncelikle yoldaki su aniden tüm camımı kapatarak görüşümü "0"a düşürdü hiç birşey göremez halde lastiklerin yol ile ilişkisi tamamen kesildi, direksiyon tamamen hafifledi, boşa çıktı, n kötü durum araç birden duvara çarpmış gibi oldu kemerim takılı olamasa ön cama kafamın şekli çıkardı herhalde, direksiyonu hafif sola doğru tutmaya çalıştım (viraj alıyordum) ama araç banketleri aşıp yolun dışına çıkmıştı, Allah'tan fazla bir hasar almadan kurtuldum ama iyi bir tecrübeydi. 70 km. değilde yüksek bir sürat ile girilirse sonunu düşünmek bile istemem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 OnurK. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 3.vites 155 km 5.vites 5000x devir 210 km gördüm araç daha fazla gider bence yol bittiği için deniyemedim fazla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih R. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Yok abi babamla test etmiştik ben yapamam yusuflar basar korkarim Abiler Ford konfora yol tutusuna direksiyon kavrama sekline özen vermiş Bizim akrabasa 1.9 megane 1 vardı bizim arabayla kapistik e tabi 1.9 önce geçti biz 180 basınca tozumuzu yuta yuta istanbula kadar geldi öyle tam 3 tane radar cezası gelmisti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 1.9 önce geçti biz 180 basınca tozumuzu yuta yuta istanbula kadar geldi öyle tam 3 tane radar cezası gelmisti İyi yoldasınız, bravo, aynen devam... Allah uzun ömür versin! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Galip Özgen Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 lütfen kurallara uyalım bu kurallar acı tecrübeler sonucunda ortaya çıkmıştır evde birilerinin sizi beklediğini unutmayalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Önemli notlar: 1) Ne kadar bilirsen bil; anlatabileceklerin, karşıdakinin anlayabileceği kadardır. 2) İnsanın bazı bildiklerini idrak edebilmesi öngörülemeyen bir zamanda gerçekleşir. Bu durum(öğrenme) kimi zaman kesintisiz bir süreç sonucunda kimi zaman da bir anda, önceden plan yapılmaksızın örnek olaylar(yaşamsal deneyimler) vasıtasıyla ortaya çıkar. Yaşamınızda travmalar oluşturacak örnek olaylar yaşamamanız dileğiyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Şükrü Abay
İyi Akşamlar Sayın Focus Sahipleri
Gelelim Performans konusuna ..
Benim aracım 1.6 100 ps Sedan Focus düz yolda 205 km/h gördüm imzamda yazdığım gibi..
Daha da çıkar mı ?
0-100 km/h =10.7 küsür saniye olarak düz yolda denemiştimm. Tabi bu 6 7 denememle oldu )
İlk kalkışta çok hafif patinaj çektirerek kaldırınca iyi bir sonuç verdi.
2.0 1.8 Focusların performansı nasıldır ?
1.6 100 ps Focus 205 km/h görüyor ise
2.0 Focus Kadranı deviriyor sanırım ) ?
Bİlgisi olan veya deneyimleri olan yazarsa sevinirim.
İyi Akşamlar tekrardan..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
8
6
4
Popular Days
Haz 18
24
Şbt 21
8
Şbt 1
5
Şbt 19
4
Top Posters For This Question
Şükrü Abay 11 posts
Cem Boneval 8 posts
Mustafa Tüfekçi 6 posts
Ogün Özemre 4 posts
Popular Days
Haz 18 2012
24 posts
Şbt 21 2015
8 posts
Şbt 1 2013
5 posts
Şbt 19 2015
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Serdar yaman
Siz bu kafayla yoğun yağmurdan yoğun bakıma girmediğinize şükredin......
Kaan Yagizer
olay adrenalin ise çok daha iyi yöntemler var. ...öyle para yığmak falan da gerekmiyor, her bahar döneminde Türk Hava Kurumu Paraşütçülük kursları açıyor. O kurslara katılıp bröve alana kadar sta
Bu soruda 67 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap