Şükrü Abay Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2012 İyi Akşamlar Sayın Focus Sahipleri Gelelim Performans konusuna .. Benim aracım 1.6 100 ps Sedan Focus düz yolda 205 km/h gördüm imzamda yazdığım gibi.. Daha da çıkar mı ? 0-100 km/h =10.7 küsür saniye olarak düz yolda denemiştimm. Tabi bu 6 7 denememle oldu ) İlk kalkışta çok hafif patinaj çektirerek kaldırınca iyi bir sonuç verdi. 2.0 1.8 Focusların performansı nasıldır ? 1.6 100 ps Focus 205 km/h görüyor ise 2.0 Focus Kadranı deviriyor sanırım ) ? Bİlgisi olan veya deneyimleri olan yazarsa sevinirim. İyi Akşamlar tekrardan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 2004 Focus 1 Comfort > Son hız : 210 Gördük Bolu-Ankara yolunda 14'' jant varken.(BENZİN) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 2002 comfort 1.6 215 gördü haftaya yola çıkıcam imkanım olursa foto çekerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 2004 ghia 1.6,150 görmüştüm tüplü ve öfkesiz Tüple 150 km hız gören masum şehirli çocuk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Senin gibi genç değiliz hız tutkunu değiliz biz napalim Hız felakettir hayatta en sevmediğim şey ben giderim sağdan sağdan 80 90 km ile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Ben Clioyla 170 görmüştümm yaa :D ama çok yüklüydü korkamadan bastım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 isa Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 öncelikle herkese slmlar geçen hafta kırşehire giderken arkadaşlar bi deneyelim kaç basıyo dediler hafif egım vardı yolun bı kısmında yogun yagmur yagışı altında 220 yı gördüm bukadarını beklemydum açıkcası hemde lpg de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Siz bu kafayla yoğun yağmurdan yoğun bakıma girmediğinize şükredin...... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Aquaplanng = suda kızaklama nedir bir araştırın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 (düzenlendi) Aquaplanng = suda kızaklama nedir bir araştırın... buna yağmur lastikleri bile tam çözüm değilmiş sanırım. örnek vericek olursak formula1 araçları. Şubat 1, 2013 Kutluhan A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 http://m.youtube.com/#/watch?v=nakFaTBvbJk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DnakFaTBvbJk&gl=TR Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 (düzenlendi) Amcamın kullandığı 2004 model 1.6 Comfort aracımız 15'' çelik jantıyla LPG'de 4. vites 205 kmh görmekte. En son hız olarak daha önceden 210 Kmh görmüştük o zamanlar 14'' vardı.. Şubat 1, 2013 Emre V. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2013 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat İncekara Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 (düzenlendi) Merhaba Forumda Yeniyim , Konu eski ama paylaşmak istedim. Yeni aldığım için, Adana 'dan - Ankara'ya gelirken otobanda gerek yakıtı , gerek performansı test etmek istedim. 210 u biraz geçmiştim 200 ü gördüğünde araç zıplamaya başlıyor , bu araçlarla bu hızların yapılmaması gerekir. 2001 Ghia Hb Tüplü Otomatik , 15" jant 400 km yolda 0,30 kuruş yakmıştır. Resim eklemeye çalıştım ama başardımmı bilmiyorum. http://i.imgur.com/GexDS7s.jpg http://i.imgur.com/filterundefined Nisan 14, 2014 Murat İncekara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 207 gördüm bende hatta onun yüzünden radara girdim bastığım yer ise İstanbul - Kayseri arası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Koray Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Kendi canınızı düşünmüyorsanız bari ailenizi, sevdiklerinizi, eğer trafikte yapılıyorsa diğer insanların canına kastetmenin hatta öldürmenin vebalini düşünün. Son hız denemeleri hangi yol şartlarında ve sebeple yapılıyorsa yapılsın faciaya davetiye çıkartmaktır... Yine de tercih sizlerin... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Şükrü Abay
İyi Akşamlar Sayın Focus Sahipleri
Gelelim Performans konusuna ..
Benim aracım 1.6 100 ps Sedan Focus düz yolda 205 km/h gördüm imzamda yazdığım gibi..
Daha da çıkar mı ?
0-100 km/h =10.7 küsür saniye olarak düz yolda denemiştimm. Tabi bu 6 7 denememle oldu )
İlk kalkışta çok hafif patinaj çektirerek kaldırınca iyi bir sonuç verdi.
2.0 1.8 Focusların performansı nasıldır ?
1.6 100 ps Focus 205 km/h görüyor ise
2.0 Focus Kadranı deviriyor sanırım ) ?
Bİlgisi olan veya deneyimleri olan yazarsa sevinirim.
İyi Akşamlar tekrardan..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
8
6
4
Popular Days
Haz 18
24
Şbt 21
8
Şbt 1
5
Şbt 19
4
Top Posters For This Question
Şükrü Abay 11 posts
Cem Boneval 8 posts
Mustafa Tüfekçi 6 posts
Ogün Özemre 4 posts
Popular Days
Haz 18 2012
24 posts
Şbt 21 2015
8 posts
Şbt 1 2013
5 posts
Şbt 19 2015
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Serdar yaman
Siz bu kafayla yoğun yağmurdan yoğun bakıma girmediğinize şükredin......
Kaan Yagizer
olay adrenalin ise çok daha iyi yöntemler var. ...öyle para yığmak falan da gerekmiyor, her bahar döneminde Türk Hava Kurumu Paraşütçülük kursları açıyor. O kurslara katılıp bröve alana kadar sta
Bu soruda 67 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap