Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Sadık, yol bilgisayarı EcoMode Sürücü Bilgilendirme Sistemi, gösterge panelinde üç kategoride sürüş performansını skorlandırarak sürücüye daha ekonomik sürüş için tavsiyeler veriyor. Optimum yakıt tüketiminin elde edilmesi için araç hızı, motor devri, torku ve sıcaklığı ile birlikte gaz pedalı, debriyaj pedalı ve vites konumu gibi parametreler sürekli gözlemleniyor. 1. Öngörü, yani trafiğe uyum sağlamak, olabildiğince akıcı sürmek. 2. Sakin kullanım, yani güçlü gaz verme, güçlü ve sık fren yapma gibi davranışlardan uzak durmak 3. Doğru vites kullanımı, ekonomiyi sağlayan devirlerde vites değiştirmek. Ekranda her biri için yaprakları kademe kademe dolan birer çiçek var, üçünün de yaprakları full doldu mu, al sana Eco şampiyon, bende ortadaki (sakin kullanım)I sürekli boş, oluyorum keko şampiyon. abi şehirler arası 4,7 şehir içi 5,1-5,6 ortalama ile bu durumda bende kendi kategorimde 2 dalda şampiyon oluyorum o zaman. ama bazen 2.nci değerlendirmeden sınıfta kaldığım olmuyor değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 ne ki şimdi bu, ekonomik sürüşümü kastediyor.? değerler nedir, merak ettim. Tam olarak kastettiğini bende bilmiyorum fakat genelde hız sabitleme ile 95 - 108km/h arasında kullandım. Ortalama tüketim 5.1 litreyi gösteriyordu. Ortalama hız sanırım 65 di. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 1. Öngörü, yani trafiğe uyum sağlamak, olabildiğince akıcı sürmek. Açıklama için teşekkürler. Ben öngörüyü tam anlayamamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 benim araç 8.3 lerde şehiriçi tüketim bunu nezaman düşüklerde göreceğiz acaba ya ... çok yakıyor sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 benim araç 8.3 lerde şehiriçi tüketim bunu nezaman düşüklerde göreceğiz acaba ya ... çok yakıyor sanki Teknik verisi 8.0, araç biraz km yapsın minimum 7.7 gibi olur o da sakin kullanırsanız..yoksa da 8.0 çok değil.. Eski nesil 9.0'dan aşağısı için uğraşırsınız misal bknz: Ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Ben sayfaları gezerken 4.5- 5 ler görmüştüm onlar ne ki o zaman ? onlara kafam takıldıda ondan çok dediydim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Ben sayfaları gezerken 4.5- 5 ler görmüştüm onlar ne ki o zaman ? onlara kafam takıldıda ondan çok dediydim Şehir dışı, uzun yol onların bir çoğu.. Sizde 90 km/h ı geçmeyin 5 - 5.5 değeri yakalarsınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Şehir dışı, uzun yol onların bir çoğu.. Sizde 90 km/h ı geçmeyin 5 - 5.5 değeri yakalarsınız. tamamdır teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Titanium'da ecomode var ama ben menülerde ecomode ile ilgili bir şeyler bulamadım. yok mudur. Yada durup duruken bu iletiler mi çıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Titanium'da ecomode var ama ben menülerde ecomode ile ilgili bir şeyler bulamadım. yok mudur. Yada durup duruken bu iletiler mi çıkıyor ortalama yakıttayken sağ oka basın sonrasında aşağı yukarı oklarla puanlarınıza ve mesajlara bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap