saner can Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2012 (düzenlendi) Marmaris - İzmir arasındaki yolda resimdeki uyarıyı aldım. Focusum beni ilk önce "İleri Eco Sürücü" ilan etti. Aynı gün İzmir de "Şampiyon" ilan etti. Haziran 20, 2012 saner can tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Konu yanlış bölümde açılmıştır.. Lütfen dikkat edelim. Focus 3 bölümü, soru ve sorunlar ayrıca bilgilendirme içindir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Konu yanlış bölümde açılmıştır.. Lütfen dikkat edelim. Focus 3 bölümü, soru ve sorunlar ayrıca bilgilendirme içindir. Özür... Yavaş yavaş öğreniyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Özür... Yavaş yavaş öğreniyoruz. Est. Bol sampiyonlu günler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Bu yeni focusun sistemine hastayım,biz araçları şampiyon ederken araçlar bizi şampiyon eder oldu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aziz efe Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Muvaffakiyet'inizin devamını dileriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 (düzenlendi) Muvaffakiyet'inizin devamını dileriz. Yeri değil ama okuyunca bir fıkra aklıma geldi: Genç, zengin ve biraz da şımarık bir Türk çift Amerika'da ev kiralayacaklar, emlakçı gezdiriyor Mutfağa geldiklerinde hanım itiraz ediyor: "- Ayyyyy, Muvaffak bu mutfak çok ufak...!" Emlakçı biraz sinirlenerek devreye giriyor "- Mam, this is your kitchen and not your fu**ing place" Başarılar Haziran 21, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yeri değil ama okuyunca bir fıkra aklıma geldi: Genç, zengin ve biraz da şımarık bir Türk çift Amerika'da ev kiralayacaklar, emlakçı gezdiriyor Mutfağa geldiklerinde hanım itiraz ediyor: "- Ayyyyy, Muvaffak bu mutfak çok ufak...!" Emlakçı biraz sinirlenerek devreye giriyor "- Mam, this is your kitchen and not your ****ing place" Başarılar Bu fıkranın başka bir versiyonu şöyledir Hanım diyor ki: - Fakat Muvaffak bu mutfak pek ufak Emlakçı da kendi jendine söyleniyor - What a fuc*ing language!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 O ekrana aldanmayın.. herkese mavi boncuk dağıtıyor... - Eco Şampiyon! + Abi ben? -Sen de şampiyonsun aslanım.. +Ya ben? - En şampiyon sensin zaten koçum.. böyle bi stratejisi var Ford'un :muha: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 ne ki şimdi bu, ekonomik sürüşümü kastediyor.? değerler nedir, merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 O ekrana aldanmayın.. herkese mavi boncuk dağıtıyor... - Eco Şampiyon! + Abi ben? -Sen de şampiyonsun aslanım.. +Ya ben? - En şampiyon sensin zaten koçum.. böyle bi stratejisi var Ford'un Yok ya, bana zırnık koklatmıyor, öngörü ve vitesleri düzgün kullanma tam dolu, sakin kullanma sıfır dolu! EB ve CB kombinasyonu böyle oluyor demek ki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yok ya, bana zırnık koklatmıyor, öngörü ve vitesleri düzgün kullanma tam dolu, sakin kullanma sıfır dolu! EB ve CB kombinasyonu böyle oluyor demek ki... abi EB'de sakin kullanma tam dolu olsaydı zaten bu işte bir yanlışlık var diyecektim.. EB alan adam sakin kullanacaksa almasın EB.. :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Ileri eco surucuyu ilk defa gördüm :s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 ne ki şimdi bu, ekonomik sürüşümü kastediyor.? değerler nedir, merak ettim. Sadık, yol bilgisayarı EcoMode Sürücü Bilgilendirme Sistemi, gösterge panelinde üç kategoride sürüş performansını skorlandırarak sürücüye daha ekonomik sürüş için tavsiyeler veriyor. Optimum yakıt tüketiminin elde edilmesi için araç hızı, motor devri, torku ve sıcaklığı ile birlikte gaz pedalı, debriyaj pedalı ve vites konumu gibi parametreler sürekli gözlemleniyor. 1. Öngörü, yani trafiğe uyum sağlamak, olabildiğince akıcı sürmek. 2. Sakin kullanım, yani güçlü gaz verme, güçlü ve sık fren yapma gibi davranışlardan uzak durmak 3. Doğru vites kullanımı, ekonomiyi sağlayan devirlerde vites değiştirmek. Ekranda her biri için yaprakları kademe kademe dolan birer çiçek var, üçünün de yaprakları full doldu mu, al sana Eco şampiyon, bende ortadaki (sakin kullanım)I sürekli boş, oluyorum keko şampiyon. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Şehiriçinde 6.4-6.8lt yakıyorum. Bakıyorum bende şampiyonmuşum. Yahu neredeyse 7lt yakacak hala şampiyon diyor. Cem Bey benzinliye yaktırıyor o kadarı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap