osman yüksekkaya Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2012 (düzenlendi) focus style benzinli siyah almaya düşünüyordum ama bir kaç gündürde jettayı araştırıyorum jettaninda görüntüsü fena değil özellikle siyahı çok hoş görünüyor gibi ama iş sadece görüntüde bitmiyor geri kalan özelliklerini artılarını eksilerini öğrenmek iyi olur diye düşünüyorum jetta 1,2 lt 105 PS,1.4 lt 122 PS ile focus style karşılaştırmasnda bana yardımcı olursanız sevinirim. http://binekarac.vw....ta-donanim.aspx burda görebilirsiniz donanım özelliklerini,teknik bilgilerini Haziran 21, 2012 osman yüksekkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Konu yanlış yerde açılmış Lütfen kategorilere dikkatli bakınız. Taşınmıştır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Ne style Focus ne de jetta alırım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Ne style Focus ne de jetta alırım ben style focus'a kurban ol he mi? nedir arkadaş bu style'ı dışlamalar filan? titanium sahibisiniz diye hemen kast sistemi mi olacak? yaklaşmayın silerim üyeliğimi, silerim dedim, yaklaşmayın... :muha: :muha: :muha: 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 (düzenlendi) neden alınmaz ya bak aylardır ben style belki plusta ekletebilirdim bugünlerde gözüme jetta çarpıyor diye zaten focusta daha yeni fiyati belirlemediği için böyle bir uğraş içine girdim üstdad ikisi olmasa hangisi olur ozaman şöye dim style+plus paket mi jettamı Haziran 21, 2012 osman yüksekkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 jetta.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 kafana göre takıl kardeşim...ne istiyorsan onu al... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Alınmayacak araba yok... Siz biz'e sordunuz bizde kendi fikrimizi beyan ediyoruz. Araç alırken başkalarının tercihi değil sizinkiler önemlidir.. Bize kriter vererek yorum isterseniz normal ama hangisi derseniz, konu uzar gider ve sonuç alamazsınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 jetta dedinde ama işte ben tam anlamı ile aradaki farkları öğrenmek istiyorum focus style+plus siyah ile jetta arasındaki teknik,donanım yakı, çekiş hepsinin ayrımını yapmamda yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 neden alınmaz ya bak aylardır ben style belki plusta ekletebilirdim bugünlerde gözüme jetta çarpıyor diye zaten focusta daha yeni fiyati belirlemediği için böyle bir uğraş içine girdim üstdad ikisi olmasa hangisi olur ozaman şöye dim style+plus paket mi jettamı powershift almayacaksanız gidin style plus alın.. ohh mis.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 tevfik abi doğruda işte de kafama göre alacağımda her şeyi ile dediğim gibi aradaki farkı görebilmiş olsam ona göre karar vereceğim focusu felan baya inceledim jettaya daha bakmadım kısmetse bi kaç gün içinde onada bakacağım ford bayiyde zaten yeni donanımlı style hakkında beni arayacak bu aradaki zamanda biraz daha araştırma yapmak istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 jetta dedinde ama işte ben tam anlamı ile aradaki farkları öğrenmek istiyorum focus style+plus siyah ile jetta arasındaki teknik,donanım yakı, çekiş hepsinin ayrımını yapmamda yardımcı olursanız sevinirim Donanım; vw.com.tr ford.com.tr - karşılaştırınız, Çekiş: teknik veriler - vw.com.tr ford.com.tr Yakıt: teknik veriler - vw.com.tr ford.com.tr Teknik: +Focus Direksiyon: +Focus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 style plus aldınız aldınız almadıysanız kaldırnız trend x e yada tıtanıum a:D elinizi çabuk tutun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 powershift almayacağım abi benzinli syle plus alacağım zaten büyük ihtimalle yıl başından beri düşünme aşamasındayım dahada karar vermedim son iki aydırda focus için bi araştırma içindeyim acele iş sevmediğim için yeterince araştırma yapıp öyle almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 powershift almayacağım abi benzinli syle plus alacağım zaten büyük ihtimalle yıl başından beri düşünme aşamasındayım dahada karar vermedim son iki aydırda focus için bi araştırma içindeyim acele iş sevmediğim için yeterince araştırma yapıp öyle almak istiyorum. Aylin hanımın tavsiyesini dinleyin.. biraz daha beklerseniz style bulamayabilirsin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar