Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 lpgye bomba diyorsan bence lpg konusunda bi bilgin yok derim bence biraz araştır ve lpg koymadan öncede araçların zaten bomba olma özeliği yokmu ben lpg türkiyeye ilk girdiği andan beri adanada üç veya dört yıl sadece bi montaj ve bi akaryakıt istasyonu sattığından beri bu meretin içindeyim hiç bir sorun yaşamadım montaj işi işçilik iyi malzeme iyi ve bakımlar zamanında yapılırsa hiç bi sorun çıkmaz. biraz örnekte iyi gider buraya abimin 93 kartal arabasında lpg vardı ve araba takla açtı lpg tankı bagajdan ön koltuğa geldi ve hiç bir sorun olmadı, bunun gibi örnek verecek olursam bire bir bildiğim bitmez Onların kitabını okuyoruz birşeyler biliyoruzdur sanırım. ben bomba diyorum siz demeyebilirsiniz.. Detay istersen boş vaktimde makale yazarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Comfortline ise ikisiylede teste cikin icinize hangisi siniyorsa onu alin ama trendline ise sorgusuz sualsiz focus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Onların kitabını okuyoruz birşeyler biliyoruzdur sanırım. ben bomba diyorum siz demeyebilirsiniz.. Detay istersen boş vaktimde makale yazarım. her kesin bi bildiği vardır elbet hı kitap konusuna gelecek olursak çok şükür meraklıyımdır teknik konulara okurum yani tabi bazende tecrübe gerekir bazı yerlerde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Comfortline ise ikisiylede teste cikin icinize hangisi siniyorsa onu alin ama trendline ise sorgusuz sualsiz focus bakalım pazartesinden sonra iyi bir araştırmaya gideceğim ötv indirimi ile alacağım için gib bayilerin yaptığı hesabı sordum mantıklı gelmediğini söyledim araştırıp dönerlerse tam gaz yol alıp karar vereceğim artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 bakalım pazartesinden sonra iyi bir araştırmaya gideceğim ötv indirimi ile alacağım için gibe bayilerin yaptığı hesabı sordum mantıklı gelmediğini söyledim araştırıp dönerlerse tam gaz yol alıp karar vereceğim artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Özgün..? O kim..? Hayırlısı olsun diyelim.. Karar sizin ama aynı sınıf diğer markalarıda inceledinizmi.? arada karışıklık oluyor gözlüğü takmayınca 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Alınacaksa şu an ki motor seçenekleri ile ben 1.4 TSI Jetta Highline Manuel alırdım. ÖTV indirimli 37.500'e veriyorlar. Stlye+Plus Pakete highline araç almış oluyorsunuz. Focus alınacaksa 1.0 motor beklenmeli; ama gene de jettadaki donanım olmayacak.(Tit X almayı ve 40k+ para vermeyi düşünmüyorsunuz sanırım) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Alınacaksa şu an ki motor seçenekleri ile ben 1.4 TSI Jetta Highline Manuel alırdım. ÖTV indirimli 37.500'e veriyorlar. Stlye+Plus Pakete highline araç almış oluyorsunuz. Focus alınacaksa 1.0 motor beklenmeli; ama gene de jettadaki donanım olmayacak.(Tit X almayı ve 40k+ para vermeyi düşünmüyorsunuz sanırım) yani felan vermeyi düşünmüyorum zate ve bayilerin yaptığı ötv indrimideki hesap hilesini çürüttükten sonra alacağım adamlar işte bir şeyre geveleyip araç bu tadar tutuyor baya bi indirim oldu deyip kandırmaya çalışıyorlar bana göre bunu hetliğe kavuşturacak olursam donanım tercihim en üstlerde olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 yani felan vermeyi düşünmüyorum zate ve bayilerin yaptığı ötv indrimideki hesap hilesini çürüttükten sonra alacağım adamlar işte bir şeyre geveleyip araç bu tadar tutuyor baya bi indirim oldu deyip kandırmaya çalışıyorlar bunu hetliğe kavuşturacak olursam donanım tercihim en üstlerde olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 lpgye bomba diyorsan bence lpg konusunda bi bilgin yok derim bence biraz araştır ve lpg koymadan öncede araçların zaten bomba olma özeliği yokmu ben lpg türkiyeye ilk girdiği andan beri adanada üç veya dört yıl sadece bi montaj ve bi akaryakıt istasyonu sattığından beri bu meretin içindeyim hiç bir sorun yaşamadım montaj işi işçilik iyi malzeme iyi ve bakımlar zamanında yapılırsa hiç bi sorun çıkmaz. biraz örnekte iyi gider buraya abimin 93 kartal arabasında lpg vardı ve araba takla açtı lpg tankı bagajdan ön koltuğa geldi ve hiç bir sorun olmadı, bunun gibi örnek verecek olursam bire bir bildiğim bitmez lpg tankı bagajdan ön koltuğa geldiyse çok büyük bir sorun var demektir zaten... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamit.S Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 2009 focus aracım var kullanıyorum.Gecenlerde 2008 1.6 jetta kullandım. Jetta ol sesi alma olayında focusdan daha az yol sesi alıyor. Ama çekişi bana çok zayıf geldi araca gaz verince gitsemmi gitmesem mi gibi düşünüyor geldi bana o yönden focus iyi geldi. Ben olsaydım focus alırdım.Tabi tercih sizin.umarım yardımcı olabilmişimdir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Focus III düşünüyorsunuz,zevk meselesi tabi ama ben olsam eco alırım gelsin bakalım jettalar farkı ozaman hissedersiniz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 2009 focus aracım var kullanıyorum.Gecenlerde 2008 1.6 jetta kullandım. Jetta ol sesi alma olayında focusdan daha az yol sesi alıyor. Ama çekişi bana çok zayıf geldi araca gaz verince gitsemmi gitmesem mi gibi düşünüyor geldi bana o yönden focus iyi geldi. Ben olsaydım focus alırdım.Tabi tercih sizin.umarım yardımcı olabilmişimdir. Yeni Focus ile eski Focus arasında 1.5 desibel fark var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Fidanoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yeni Focus ile eski Focus arasında 1.5 desibel fark var. Bu, 1.5 desibel - depremde olduğu gibi 5.5 ile 7 arasındaki kat be kat yüksek şiddet anlamına mı gelir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Aynen öyle. Zaten sesli ile sessiz araba arabasında 2 db ya var ya yok.. Bunu gözle görmek isteyenler 2 aracın döşemesini kaldırsın; birinde ekstra yalıtım görecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar