Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 ben sedan severim her zaman tercihim sedan olmuştur sedanlar arası tercih yapmaya çalışıyorum Focus o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Nacvizane fikrim. 1.6 alacaksan yanlış yaparsın. 1.0 Ecoboost bekle yada 1.2 TSI jetta almanı tavsiye ederim. Focus Tit malzeme kalitesi jetta dan daha iyidir bu arada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Neden titanum ? Ecoboost almıycaksam titanum almam vw sevmiyorum en güzel yol style plus almak bence... Aynı fikirdeyim tinaium la style arasında 4 belirgin fark var düğmeyle çalıştırma otomatik klima yokuş kalkış desteği ve iç dış görünüm değişiklikleri.Benim bunların içinde sadece keşke bendede olsa diyeceğim otomatik klima ama sadece onun için 4.300 lira fark ödemek hiç mantıklı gelmedi alırken bana.Bide unutmadan siyah çerçeveli farlar(onuda çıkmacıda falan bulurum bir kaç ay içinde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Nacvizane fikrim. 1.6 alacaksan yanlış yaparsın. 1.0 Ecoboost bekle yada 1.2 TSI jetta almanı tavsiye ederim. Focus Tit malzeme kalitesi jetta dan daha iyidir bu arada. En doğrusu bu olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Aynı fikirdeyim tinaium la style arasında 4 belirgin fark var düğmeyle çalıştırma otomatik klima yokuş kalkış desteği ve iç dış görünüm değişiklikleri.Benim bunların içinde sadece keşke bendede olsa diyeceğim otomatik klima ama sadece onun için 4.300 lira fark ödemek hiç mantıklı gelmedi alırken bana.Bide unutmadan siyah çerçeveli farlar(onuda çıkmacıda falan bulurum bir kaç ay içinde Çok haklısınız benim isteklerim deri direksiyon yokuş kalkış xenon far bunlar için hem titanum alıp üzerine x paket almam gerekir ve 41 e aldığım style ile arasında 15 bin tl gibi bir fark çıkacak dizel x paketli lansman rengi almaya kalksam arada 0 fiesta parası var değermi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Çok haklısınız benim isteklerim deri direksiyon yokuş kalkış xenon far bunlar için hem titanum alıp üzerine x paket almam gerekir ve 41 e aldığım style ile arasında 15 bin tl gibi bir fark çıkacak dizel x paketli lansman rengi almaya kalksam arada 0 fiesta parası var değermi ki style plus paket iyi bence ikinci bir durumda focusun lpg uyum sıkıntısı yok jettada nasıl bunu bilen varmı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 En doğrusu bu olmuş 1,2 jettanında performansı beni düşündürüyor bunun içinde zaten bayiye gidip 1,4 ile 1,2 deniyeceğim ama kısa bir sürüşte ne kadar bilgi edinilebilr orasıda ayrı bir soru tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Donanım arasında sadece oyuncak farkları yok ama neyse Money talks everywhere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 style plus paket iyi bence ikinci bir durumda focusun lpg uyum sıkıntısı yok jettada nasıl bunu bilen varmı acaba ? TSI motorlarda lpgnin sorunlu çalıştığını fakat bunun içinde bir sistem geliştirildiğini duymuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Çok haklısınız benim isteklerim deri direksiyon yokuş kalkış xenon far bunlar için hem titanum alıp üzerine x paket almam gerekir ve 41 e aldığım style ile arasında 15 bin tl gibi bir fark çıkacak dizel x paketli lansman rengi almaya kalksam arada 0 fiesta parası var değermi ki En azında xenon farları ve sunroof u düz titanium a koysaydı işte o zaman düşünürdüm titanium almayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Neden titanum ? sen şimdi yürüyüştesin sanırım bi git dönüşte geldim de ozaman anlatırım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 sen şimdi yürüyüştesin sanırım bi git dönüşte geldim de ozaman anlatırım.... side mi orası? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 En azında xenon farları ve sunroof u düz titanium a koysaydı işte o zaman düşünürdüm titanium almayı Titanumun birazcık psikolojik boyutuda var hmm benimki titanum benim titanum senin style ı döver olayı var birde benim gördüğüm kadarıyla insanlarımızın arabayı almadan satmayı düşünmesi zevkine ihtiyacına göre araç almıyor olmasıda bunları tetikliyor tabi bunlar benim düşüncelerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 side mi orası? Evet tatilden kareler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 sen şimdi yürüyüştesin sanırım bi git dönüşte geldim de ozaman anlatırım.... Yürüdüm koştum geldim anlatmanıza gerek yok sağolun herkesin kendi düşüncesi sonuçta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar