Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 bulaşık sabunu (yeşil sıvı olanlar) ile yıkıyorum ilerde boyada sorun yaratır mı ? Çok büyük ihtimalle.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Arkadaslar bence işi ustalarına bırakalım Yaklaşık 5 yıldır arabam var ve bugüne kadar yıkamacıların tek bir tanesinden bile memnun kalmadım, işini adam gibi yapan esnaf kıtlığı var memlekette. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Çok büyük ihtimalle.. evet. aracı aldık alalı sadece 1 kere yıkadık oda yeşil bulaşık sabunu ile bizim komşu amway ürünleri satıyor onun oto şampuanı var o nasıl hiç bilginiz var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 aracı aldık alalı sadece 1 kere yıkadık oda yeşil bulaşık sabunu ile bizim komşu amway ürünleri satıyor onun oto şampuanı var o nasıl hiç bilginiz var mı ? Muhtemelen kötü değildir. Oto şampuanı bilmiyorum ama Amway'in cam suyunu kullanıyorum, çok da memnunum, su kaydırıcı özellikli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Muhtemelen kötü değildir. Oto şampuanı bilmiyorum ama Amway'in cam suyunu kullanıyorum, çok da memnunum, su kaydırıcı özellikli.. şu ürün. bence kaliteliye benziyor 26.90 TL-1 ürünle 100 yıkama yapılabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 şu ürün. bence kaliteliye benziyor 26.90 TL-1 ürünle 100 yıkama yapılabiliyor. Ürünü şekil şemal olarak biliyorum da nasıldır onu bilmiyorum, hiç kullanmadım.. Amway ürünleri genelde kaliteli oluyor ama araç şampuanında da aynı kalite var mıdır ona birşey diyemem.. dediğim gibi kullanmadığım bir ürün. Ama onu alana kadar kalitesi kanıtlanmış Meguiar's ürünleri almanızı öneririm. Misal: http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=62 veya http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=219 ikincisini özellikle tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 ayrıca aracı bulaşık sabunu (yeşil sıvı olanlar) ile yıkıyorum ilerde boyada sorun yaratır mı ? Bulaşık deterjanlarının yağ çözücü etkinliğinin yüksek olması gerekir, bu nedenle özellikle aracın verniğine olumsuz etki ederek daha hzılı yıpranmasına ve matlaşmasına neden olabilir. Benim şimdiye kadar en etkili bulduğum şampuan bu: http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=61 Pahalı ama hem temizliyor hem parlatıyor ve bu özellikle koyu renklerde önemli... Amway'in ürünü konusunda bilgim yok ama şimdiye kadar Amway'den alıp kullandığımız ve memnun kalmadığımız bir ürün olmadı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Arabanın arka koltuğuna, ayakları çamurlu bir afacanın oturmasıyla çamur bulaştı; yolculuk telaşıyla ıslak mendille sildim, kocaman bir leke kaldı... Üstünden de çok zaman geçti... Bu denklemde; bu lekeyi çıkarmanın bir yolu var mıdır acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 aracı aldık alalı sadece 1 kere yıkadık oda yeşil bulaşık sabunu ile bizim komşu amway ürünleri satıyor onun oto şampuanı var o nasıl hiç bilginiz var mı ? Fiyat performans olarak sonaxin turuncu sampuani güzel. Meguiars ürünlerinde güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 peki bu ürünler bütün araç bakım malzemeleri satan yerde bulabilir miyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 peki bu ürünler bütün araç bakım malzemeleri satan yerde bulabilir miyim ? Genç arkadaşım hep armut piş ağzıma düş olmaz. Bak sana sitesinin linkini verdik, biraz da sen gayret göster iletişim linkine tıkla, bayi listesini gör. Hadi bu sefer onu da ben yapayım.. Al sana bayi listesi.. İçinden İstanbul olanları da sen seç artık http://www.meguiars.com.tr/contents.php?c=21&post=307 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Genç arkadaşım hep armut piş ağzıma düş olmaz. Bak sana sitesinin linkini verdik, biraz da sen gayret göster iletişim linkine tıkla, bayi listesini gör. Hadi bu sefer onu da ben yapayım.. Al sana bayi listesi.. İçinden İstanbul olanları da sen seç artık http://www.meguiars.com.tr/contents.php?c=21&post=307 valla haklısın abi kusura bakma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 valla haklısın abi kusura bakma Estagfurullah.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 ne lazımsa bana yolla listeyi ben sana fiyat çıkartırım ayrıcaa 50 konuda yazdım iç kısım için atas vinet kullanın hem ucuz hemde etkili 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap