Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Abi didimede mi uğradınız Ailem komple orda şimdi bi ben burdayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Bafa gölü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Abi didimede mi uğradınız Ailem komple orda şimdi bi ben burdayım Ahmetim eşimin ailesinin yazlığı orada...uğramadan geçmek olmazdı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Ahmetim eşimin ailesinin yazlığı orada...uğramadan geçmek olmazdı... Valla süpermiş, benimde babam orda noter (3.noter) otogara yakın, cem evinin olduğu caddede Her sene bende giderdim de bu sene başka taraflara gideceğiz artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Valla süpermiş, benimde babam orda noter (3.noter) otogara yakın, cem evinin olduğu caddede Her sene bende giderdim de bu sene başka taraflara gideceğiz artık Çok sevindim Ahmetim..demek ki seninle her yerde karşılaşma şansımız var....ama şansa bırakmayalım en kısa zaman da bir araya gelmeye çalışalım.....Şu an ben adrasan dayım :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Çok sevindim Ahmetim..demek ki seninle her yerde karşılaşma şansımız var....ama şansa bırakmayalım en kısa zaman da bir araya gelmeye çalışalım.....Şu an ben adrasan dayım :) Ankaraya gelirim ben kesin abi elbet işim olur yani... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Ankaraya gelirim ben kesin abi elbet işim olur yani... o zaman top sende..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 bu ecomode nedir daha arabamla tanışamadığımdan bilmiyorumda...bu arada süper resimler ya bu yaz bende gitmek istiyorum güneye... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap