Mehmet Can Hatipoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 bekir bey selamlar,paylaşım için teşekkürler. önümüzdeki ayı kısmet olursa bizde marmaris ten başlayıp bodrumda biten bir tatil proğramım var bende paylaşmak için elimden geleni yapabildiğim kadarı ile yapmaya çalışacağım. sizden bir ricam var?benim arabamdada navigasyon cihazım yok ve almayı düşünüyorum sizin araçta görünce sizin navigasyon cihazı hakkında bilgi vermenizi rica edebilir miyim? marka, nerden aldığınız,marka gibi ve benim için en önemlisi memnuniyet ölçünüz!. paylaşmanız dileğiyle.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Mümkünse icinde basarsoft haritası olsun, navteq olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 bekir bey selamlar,paylaşım için teşekkürler. önümüzdeki ayı kısmet olursa bizde marmaris ten başlayıp bodrumda biten bir tatil proğramım var bende paylaşmak için elimden geleni yapabildiğim kadarı ile yapmaya çalışacağım. sizden bir ricam var?benim arabamdada navigasyon cihazım yok ve almayı düşünüyorum sizin araçta görünce sizin navigasyon cihazı hakkında bilgi vermenizi rica edebilir miyim? marka, nerden aldığınız,marka gibi ve benim için en önemlisi memnuniyet ölçünüz!. paylaşmanız dileğiyle.... Tabii elbette..... bendeki navitech QX-F401 modeli ve açıkcası benim ihtiyacımı karşılıyor.....Beğenerek kullanıyorum....yine aynı markanın bir önceki modelide eşimin aracında ondan memnun kaldığımız için bunu aldık....Kullanımı kolay ve anlaşılır..teknik detaya giremiyorum açıkcası ben alırken sadece ömür boyu güncellemesi olmasına dikkat etmiştik.....Ama google markayı yazarsanız istemediğiniz kadar teknik veri anlatım bulabilirsiniz...Ben bu tip cihazların seyyar olduğu için çabuk zarar görebileceğini düşündüğüm için çok fazla bir para vermeden ama ihtiyacımdan da ödün vermeden orta karar bir cihaz aldık...umarım size bir nemze olsun yardımcı olabilmişimdir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 (düzenlendi) Antalya geçişimiz pazar gününe denk geldiği için açıkcası rahatsız etme kaygısıyla sizi bilgilendiremedim...Ama bir daha ki gelişimde daha uygun bir zaman ayarlayıp mutlaka bir merhaba demek istiyorum.... Bekir özellikle Çıralı'dayız diye mesaj attım. Bu durumda Cenk'e yazdığımı sana da yazmadan edemeyeceğim: "İyi halt ettin!!" (iyi yönünden al lütfen) Ayrıca sana Çıralı'yı tanıtma şansını vermedin bana, Hüseyin'in efsane salatası, patates kızartması ve buz gibi birasını paylaşır ve yarenlik ederdi... Kısmet, bir daha sefer artık...! Bu arada 98'den beri bu coğrafyada yaşayan biri olarak deniz ulaşılabilen her mantıklı yerde yüzmüşlüğüm var. Ne kadar güzel bir ülkede yaşadığımızın farkında değiliz. Var olanı da hızla yok etmek için büyük çaba harcıyoruz. Siz siz olun Bekir kardeşimiz gibi bu yöreler hala bakir iken tadını çıkarın, gezin, görün, yaşayın. sizin araçta görünce sizin navigasyon cihazı hakkında bilgi vermenizi rica edebilir miyim? marka, nerden aldığınız,marka gibi ve benim için en önemlisi memnuniyet ölçünüz!. Mehmet Can Bey lütfen bunun için ayrı konu açar mısınız, Bekir kardeşimizin konusuna uymayacak... eminim pek çok da cevap gelecek. Lütfen... Haziran 26, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Abi maşallah güzel gezmiş ve fotoraflamıssın,bi fotarafı görünce burası tanıdık geliyo dedim ve doğru çıktı Demre -Finike karayolu 2005 senesinde o yolu kısa bi askeri gezi esnasında kullanmıştım yanılmıyorsam o zamanlar yol yapım çalışması vardı orda, Cem abi daha iyi bilir kesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Ahmetim ege planları yapmasaydın ısrarla önereceğim yer burası Adrasan....inan insanı dinlendiren rahatlatan bir ortam....ayrıca Olympos la arasında bir dağ var birazdan resimlerde göreceksin ve mesafe yanlızca 10km....... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Abi gerçekten harika yerler tam kafa dinlenecek mekanlar, Tevfik abide burayı önermişti bana, kısmet olursa önümüzdeki yazın planına ekliyorum şimdiden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 şimdi olympos......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bu üsteki yer de hani şu meşhur Kadir in ağaç evleri yanlız buraya gitmeden önce bir araştırmanı öneririm.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap