Guest Özcan B. Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2012 arkadaslar ankara oto döşemeden koltuk kılıfı ısmarladım.Kılıflar mükemmel,birebir araca özel dikilmiş(ön-arka kafalıklara kadar)on numara işçilik var orjinalini hiç aratmayacak derecede kumaş kalitesi var,ayrıca bi o kadar da şık durdu...Tavsiye eden arkadaslara ve tabi ki ankara oto döşemeye teşekkür ediyorum..kılıf arayan arkadaslara da tavsiye ediyorum.resimler telefonla çekildiği için çok kaliteli çıkmamıs ama,merak edenler için paylasıyorum resimleri de 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker kadılar Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 (düzenlendi) çok iyi, ihtiyaç duymayız inşallah ama aklımızda bulunsun Güle güle kullanın Haziran 23, 2012 Cevat YILDIZ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 teşekkür ederim ilker bey,,kılıflar güzel ama malum ben eskişehirde oldugum için ısamrladıgım yere takdıramadım.esk.de bi yere takdırdım adamalr iyi takadamadı,hatta bunun modeli ne die sordular:)...koltuk tokaları normalde dısarıda olması gerekıyordu onu içinde bırakmıslar..kötü takmıs da olsalar kılıf iyi duruyor... artık ankaraya gittiğimde yerine söktürüp tekrar onlara taktırmayı düşünyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Nereden sipariş ettiniz ve fiyatı nedir kılıfların. Kılıflarsa gerçekten çok güzel oturmuş koltuklara (garip bir cümle oldu ama öyle ) Kalite konusunda da iyi görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 ümit bey kılfıları ankara oto döşemeden sipariş ettim..forumumuzla anlaşması da var,üyelere ayrıcalık da tanıyorlar,firma ankara da..ankara oto döşeme.. linki ni daha önce paylasmıslardı burda, http://www.ankaraotodoseme.com/,fiyatı 150 tl..bana uygun geldi kalitesine ve işçiliğine bakarak...ben ilk önce aracıma özel kılıf dikildiğini bilimyordum..universal kılıflardan alacaktım onlar da tabi oturmayacaktı,zaten onlardan da iyi bi sey alsan 100 liranın üzerındeydi hemde pot duracaktı,oturmayacaktı.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 kırmızı vinnex ile döşetsek nasıl olur acaba kapılardaki bej tonu ile uyuşurmu kırmızı renk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp F. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 bunun bej olanından var mı bir de siz neden değiştirme ihtiyacı duydunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 ben haziran ayında aldım buradan . dükkan sahibi ilker bey çok beyfendi birisi. telefonla sipariş verdim. bir hafta içinde elime ulaştı. özel sipariş olduğu için. resimlerini çekip koyamadım siteye birtürlü. alacak arkadaş varsa düşünmeden alsın derim. iyi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 (düzenlendi) Amblem dışında güzel duruyor, ben o amblemle asla kullanamazdım. Yine de benden sonra benim arabayı kullanacak olana önerebilirim, aklımda bulunsun! Alttaki mesaja yorum, sürücü koltuğu uyumak için hem uygun değil hem rahat değil, yastık olsa ne olur olmasa ne olur... (ööööyk) Ekim 23, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Koltuklardaki hava yastıkları şu durumda devre dışı gibi duruyor.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Koltuklardaki hava yastıkları şu durumda devre dışı gibi duruyor.... Bu vatandaşa uğrayıp yaptığı işi incelemiştim geçen yaz. Araban ne dedi yeni kasa focus dedim. Arabanın paketine kadar sordu. Napacan sen paketini falan diye meraklanınca, hava yastığı var vs var falan diye detaylandırınca dedim eleman bu işi severek yapıyor. Ve işçiliği hakikaten çok güzel. Ve evet amblemle tofaş havası estiriyor. Ama söküleybıl bişey. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Gerçekten güzelmiş, küçük çocuk olunca bana da şart gibi geliyor, hele birkaç gün kullanayım arabayı da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 VİP yazan kısım haricinde gerçekten çok güzelmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp F. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Deri kilif da yapiyorlar mi acabx bir de arabanin orjinal kilifinin kumasi ve renginde degilse guzel durmaz diye dusunuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap