Hakan Yildirim Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2012 Merhaba, Forumda xenonla ilgili güncel bir konu bulamadım. Varsa yeni konu için kusura bakmayın Xenonla ilgili bir kaç denemem oldu ancak far hatası sorununu çözemedim. Bu konuyla ilgili önerilerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Yildirim Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Sürekli Siteleri takip ediniz, buradan bile satılabiliyor. Sürekli takipteyim. Umarım bulurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Yildirim Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Sanırım yukarıda bahsedilen şekillerde takıyor xenonu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Ankara'da bu işi yapan yer var arkadaşlar eğerki isterseniz. Sağlam bir firma.. Sırf F3 farına xenon takıyor..Reklam olmassa ismini vereyim Yakup.. Ben bilmem.Kuralları sen daha iyi biliyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Okan Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Peki merakımdan soruyorum bilmiyorum ama, araca serviste değilde diğer marka xenon takılırsa garanti dışına çıkarmı çıkarsa elektrik aksamı mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Elektronik çıkar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Cansever Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Xenon taktırmak için bende geçenlerde sanayiye gittim.İlk gittiğim usta kendisinin takamıycağını söyledi.Normal xenonlar f3 e olmuyomuş.Aracın beynini yakabilceğini söyledi.Başka bi yere yönlendirdi.Orada da sadece philips marka xenon takabilceğini bide özel bi aparat var o aparatla takabilceğini söyledi.Tek sorun vermiycek farlar philipsmiş ama o aparatla beraber takılması lazımmış.Fiyat olarakta 400 tl.Ama ben fiyatın biraz daha inmesini bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 arkadaslar ben biraz arastirdim. aracima bi xenon projeksiyon takmayi dusunuyorum. ama xenon hatasi olusuyormus. xenon icinde yurt disindan 15 20 dolara alinabilen warning canceller adinda bi adaptor buldum. olu alsam xenon kit taksam olurmu acaba? warning canceller : http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-HID-warning-canceller-HID-decoder/631999130.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 arkadaslar ben biraz arastirdim. aracima bi xenon projeksiyon takmayi dusunuyorum. ama xenon hatasi olusuyormus. xenon icinde yurt disindan 15 20 dolara alinabilen warning canceller adinda bi adaptor buldum. olu alsam xenon kit taksam olurmu acaba? warning canceller : http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-HID-warning-canceller-HID-decoder/631999130.html VWgrubu icin diyor. Forumda gerekli bilgiler var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 VWgrubu icin diyor. Forumda gerekli bilgiler var. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipment-By-DHL-2012-New-Focus-55W-Xenon-Headlight-HID-Xenon-Kit-With-Supper-Warning/746434746.html ozan bey bu sistemi alsam peki bi xenon projektore bagliyabilirmiyim. ben asadaki linkteki fari yapmanin oem bi xeno fardan daha kullanisli olcagini dusunuyorum? http://www.hidplanet.com/forums/album.php?albumid=569&attachmentid=17283 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipment-By-DHL-2012-New-Focus-55W-Xenon-Headlight-HID-Xenon-Kit-With-Supper-Warning/746434746.html ozan bey bu sistemi alsam peki bi xenon projektore bagliyabilirmiyim. ben asadaki linkteki fari yapmanin oem bi xeno fardan daha kullanisli olcagini dusunuyorum? http://www.hidplanet.com/forums/album.php?albumid=569&attachmentid=17283 ampul tipi uygunsa bağlanır tabi. neden oem bi xenondan daha kullanışlı olcağını düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 ampul tipi uygunsa bağlanır tabi. neden oem bi xenondan daha kullanışlı olcağını düşünüyorsunuz? ilk neden yukseklik ayari iptal olmasi. ikinci neden fari sokmedende muayaneden gecmesi mumkun oluyor. ucuncu neden kimsede olmamasi. dorduncu neden ben boyle sok tak ugrasmasini severim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emir Ali Şen Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 araba beynin 55w olarak algılaması gerekiyor. xenonlar 35w düşük olduğu zaman arıza veriyor ve elektiriği kesiyor.peki ya biz 55w nin üzerine çıkarsak atıyorum 70 w gibi bi değeri yakalarsak o zaman ne olur gene arıza lambası yanar mı problem çıkarır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 araba beynin 55w olarak algılaması gerekiyor. xenonlar 35w düşük olduğu zaman arıza veriyor ve elektiriği kesiyor.peki ya biz 55w nin üzerine çıkarsak atıyorum 70 w gibi bi değeri yakalarsak o zaman ne olur gene arıza lambası yanar mı problem çıkarır mı? Az veya çok hepsinde lamba yanar. Sorun o lamba mı? Yansın ne olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 ilk neden yukseklik ayari iptal olmasi. ikinci neden fari sokmedende muayaneden gecmesi mumkun oluyor. ucuncu neden kimsede olmamasi. dorduncu neden ben boyle sok tak ugrasmasini severim Muayeneden gecemezsin. Far yikama yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Arada kaynayıp geçenler oldu ab:) Ama ben zaten kendi farlarımı yedekte tutcam. İlk bi denerim şansımı. Olmazsada 5 dkda eskiye dönerim ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hakan Yildirim
Merhaba,
Forumda xenonla ilgili güncel bir konu bulamadım. Varsa yeni konu için kusura bakmayın
Xenonla ilgili bir kaç denemem oldu ancak far hatası sorununu çözemedim. Bu konuyla ilgili önerilerinizi bekliyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
8
7
5
Popular Days
Haz 25
13
Ock 25
7
Ekm 18
5
Ock 18
5
Top Posters For This Question
Hakan Yildirim 8 posts
Ozan Kar 8 posts
Emir Ali Şen 7 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Popular Days
Haz 25 2012
13 posts
Ock 25 2014
7 posts
Ekm 18 2013
5 posts
Ock 18 2014
5 posts
Popular Posts
Ozan Kar
Evet. xenon takınca elektriği kesmesinin nedeni 35W olması değil, xenonun ilk açılışta bunun 10 katı kadar elektrik çekmesi. yoksa 1Wta çekseniz elektriği kesmiyor sadece uyarı veriyor.
Cem Boneval
Hakan Bey ne tür bir çalışma yaptınız bilmiyorum, ancak yeni Focus'ta far akımını sürekli ölçen bir program ver ve daha düşük akım çeknen xenon ampuller takıldığında düşük akım nedeniyle kısa far arız
Cem Boneval
Araç için uyumlu Xenon var ki zaten: Titanium X'de kullanılan farlar. Ancak Otosan pahalı satıyor, çifti son 3500 TL'den fazla idi. Çıkma bulmak lazım o da kolay değil. Ben bulup taktım. Sonuçta
Bu soruda 44 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap