kemal kaya Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2012 değerli arkadaşlar eşime, kendi yoğun isteği nedeni ile 250 tl kaporasını bile verdim; golf 6 pulse donanım (confortline ayarı) tsi 122 bg manuel araç almak üzereyim, fiyat 44.750, acele ile verilmiş karar idi ancak; biliyorsunuz, golf 7 çıkmak üzere, sizce bunu iptal edip beklemeli miyim yoksa, (bu fiyat uygun biraz) gelecek fiyatlar biraz daha tuzlu olur değmez mi? bugün içinde karar vermeliyim değerli fikirlerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Aceleniz yoksa bekleyin tabi motor da iyileştirme olacak. Ama gerek yok derseniz de sorun olmaz olgun bir Golf sahibi olursunuz. Siz bilirsiniz kendi yorumum ise beklemek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 (düzenlendi) iyide hocam gecen baktım higline 47.400 gibi bişi yazıyordu 1.4 tsi 122 ps..niye gideyimde comfortline alayımki busenenin başı 51.400 tl.idi.. Haziran 25, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Kazık fiyata razıysanız bekleyin, kasa değişiyor, alt yapı değişiyor; ama dışında ve içinde aman aman bir değişiklik olmayacak. Gene bildiğimiz golf. Biraz daha gözlere sürme çekecekler, az biraz iç mekanı değişecek tuşlar felan. Yoksa Golf 6'dan çok farklı gelmeyecek. Golf 6'dan farkı ses sistemi ve gösterge paneli değişiyor, yoksa gene aynı golf. Ha bekleyeyim mi derseniz bekleyin, golf 6 neticede eski kasa konumuda düşmüş oluyor. Yeni her zaman iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 iyide hocam gecen baktım higline 47.400 gibi bişi yazıyordu 1.4 tsi 122 ps..niye gideyimde comfortline alayımki busenenin başı 51.400 tl.idi.. yeni gelen araçlar tahminim daha pahalı olur, aracı eşim kullanacak çok donanımla işi yok ( kendi yorumu) bu pulse da confort tan biraz daha fazlalığı var, benim de kafa karışık sonuçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Kazık fiyata razıysanız bekleyin, kasa değişiyor, alt yapı değişiyor; ama dışında ve içinde aman aman bir değişiklik olmayacak. Gene bildiğimiz golf. Biraz daha gözlere sürme çekecekler, az biraz iç mekanı değişecek tuşlar felan. Yoksa Golf 6'dan çok farklı gelmeyecek. Golf 6'dan farkı ses sistemi ve gösterge paneli değişiyor, yoksa gene aynı golf. Ha bekleyeyim mi derseniz bekleyin, golf 6 neticede eski kasa konumuda düşmüş oluyor. Yeni her zaman iyidir. az para vermek sanki daha iyi gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 ben bu vw sevmiyom zaten hanım istiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 ya highline al güzel donanım..salla 47.000 tl diyom kap bitane üzülürsün gelince...kadınların hepsi golf hastası...hiç düşünme f/k en iyisi olan araç şu anda...pulse falan bulaşma... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Otomatik alın bari Trendline dsg varsa Veya yeni golf trendline manuel.. Normalde bu golf'u önermem (donanim /fiyat) ama motor hatrina gecer not veriyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Otomatik alın bari Trendline dsg varsa Veya yeni golf trendline manuel.. Normalde bu golf'u önermem (donanim /fiyat) ama motor hatrina gecer not veriyorum. sağol abey.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 az para vermek sanki daha iyi gibi Arabayı sanıyorum eşinize alacaksınız. Golf 6 iyidir; ama isterseniz biraz daha bekleyin. Yaklaşık 1 - 1.5 ay sonra görebiliriz golf 7'nin resmi resimlerini. Ona göre kendinize bir rota çizmiş olursunuz, ayrıca elde kalmış araçlarıda doğuş kasa değişim zamanı ucuza veriyor. Takip edebilirsiniz onları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Öncelikle bu sorunun cevabını eşinin vermesi gerek. Çünkü yeni Golf neresinden bakarsan bak en erken önümüzdeki yılın başında gelecektir. Eylül'de lansman, Kasım'da Avrupa satışı olarak açıklanmış, yıl sonuna yetişmesi bana zor görünüyor. İkincisi yeni Golf her ne kadar geliştirilmiş modüler yapı ile üretim maliyetlerini düşürecek olsa ve fiyatlarda kayda değer bir artış beklenmese de Doğuş grubunun yeni modelin rüzgarı ile Türkiye'de fiyatları arttırmaması sürpriz olur.. Üçüncüsü fiyattan bağımsız kıyaslamak gerekirse: Yeni Golf eskisine göre - Dingil mesafesi daha uzun - Daha alçak - Daha geniş - Oturma pozisyonu biraz daha derin olur - İç mekan daha ferah olur, ancak kokpitte biraz daha sürücüye yakın bir tasarımdan da bahsediliyor - cW değeri ve ağırlık biraz düşeceğinden elden geçirilmiş motorlarla da yaklaşık %10-15 bir yakıt ekonomisi beklentisi var. - Ses izolasyonu üzeriden daha fazla çalışılmış, daha sessiz olacak olasılıkla - 1.2 TSI benzinlide önemli değişiklik yok, 1.6 TDI 105 PS'de de öyle, ancak 1,4 TSI motorların tamamen yeni olacağı ve 125 - 170 PS bandında güç vereceği belirtiliyor. - Focus'ta bir süredir olan elektronik asistanların artık VW'de de yaygın olarak kullanılacağı kesin Eski Golf yenisine göre: - Daha ucuz - Daha oturmuş (en azından çocukluk hastalıklarından arınmış) Golf Pulse donanımı öne çıkan tek özelliği daha gelişmiş bir ses sistemine sahip olması. Unutmamak lazım: ESP Yok! Kısacası modaya meraklı ve yeniliklerden hoşlanan bir zevceniz var ise ve Türkiye'ye yeni model gelene kadar oluşacak fiyat farkını bir köşeye ayırma şansınız varsa ve risk almayı da seviyorsanız yeni Golf, o kadar beklemek istemeyen sağlamcı bir kişilik hakimse eski Golf. Yine de HL zorlansa iyi olmaz mı diye düşünmeden edemiyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Öncelikle bu sorunun cevabını eşinin vermesi gerek. Çünkü yeni Golf neresinden bakarsan bak en erken önümüzdeki yılın başında gelecektir. Eylül'de lansman, Kasım'da Avrupa satışı olarak açıklanmış, yıl sonuna yetişmesi bana zor görünüyor. Eylül'de Servisler sipariş almaya başlayacak, yıl sonu en kötü sene başı yollarda görmeye başlarız Cem abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Eylül'de Servisler sipariş almaya başlayacak, yıl sonu en kötü sene başı yollarda görmeye başlarız Cem abi. Tamam da ben farklı bir şey mi yazmışım? Ayrıca kaç kişi daha arabayı görmeden sipariş verir? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Tarih belli canım Ocak 2013 . Bayilere bilgi geçildi. Ama sipariş - tedarik kimilerinin daha geç almasını sağlayacak. 122 lik versiyon 140 olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap