Soner Yaz Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2012 Bu kadın 4 yıl 3 ay hapis cezası aldı! http://www.facebook....150913253217849 videoyu link olarak paylaşıyorum, admin kızmaz inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Adamla ne alıp veremediği varsa artık.Vicdansız be Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Ben bunu daha önce görmüştüm haberlerde kadın muayyen günümdeydim hormonlarım sapıttı özür dilerim demiş ama cezadan kurtulamamış Allahım sen bizi muayyen günlere denk getirme yarabbi amin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Ben bunu daha önce görmüştüm haberlerde kadın muayyen günümdeydim hormonlarım sapıttı özür dilerim demiş ama cezadan kurtulamamış Allahım sen bizi muayyen günlere denk getirme yarabbi amin Pek kaçış yok, öyle de böylede bulurlar sizi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Pek kaçış yok, öyle de böylede bulurlar sizi o günlerde evli olanlar için eve geç gelmekte fayda var.Evli olmayanlar içinse ne işiniz var o günlerde onun yanında siz kaşınıyorsunuz derler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap