Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Modifiyeli bir araç özenli kullanılmalıdır bu yüzden tanımadık kimselerden bu tür araç almak risklidir, ayrıca bazı markalar modifiyeye hassastırlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Chip ve powerbox maliyeti ne civarlarda ve Antalya da bu işleri yapan biri var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Mediterrane tuninge git. Orda Oktay diye bir arkadaş var yardımcı olur sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Mediterrane tuninge git. Orda Oktay diye bir arkadaş var yardımcı olur sana Teşekkür ederim yarın uğrarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Kırca Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Konu ile alakalı soruları burdan alabilirim arkadaşlar.. yeriniz nerde acaba yüzyüze görüşmek mümkünmü?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 yeriniz nerde acaba yüzyüze görüşmek mümkünmü?? Normalde İst da ama zaman zaman farklı sehirlere gidiyor gazihan abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Kırca Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 bende istanbulda yeriniz nerde demek istedim zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 bende istanbulda yeriniz nerde demek istedim zaten Not:Yanlış anlaşılma olmasın burası bizim değil sayın üyemiz mehmet beyin...Daha önceden üyelerimiz de kendisinde chip tun. yaptırmıştı kendisi iyi olduğu için size öneriyoruz...Bizden gittiğinizi söylersiniz Adres: TEM Yanyol - Highway ATAŞEHİR - İSTANBUL İnternet sitesi: www.chiptuning.com.tr Harita ; http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0&msid=200745106850848389359.00049b51defc53be633d3&ll=40.996387,29.135227&spn=0.003887,0.006866&z=17&source=embed Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Kırca Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 biliyorum kardeşim sizin olmadığını. bilgiler için teşekkürler. elbette ki selamınızı iletirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 kolay gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 http://www.racechip.de/racechip-chiptuning/Ford-Focus-1-6-TDCI-836-r.html arkadaşlar bunu tavsiye edermisiniz. Klasik sürümünü. Pro olanı 150 euro dan pahalı olduğu için gümrükte sorun çıkarabilir. Bide bunun çalışma prensibi nasıldır turbonun basıncıyla mı ilgili yoksa sensör bilgilerinimi karıştırıyor. (yakıt-hava) Birde beygir gücü ve tork u ayarlanabiliyormuş. Bunu takarsam 1750 devir yerine 1500 lü devirlerde 240 nm tork alabilirmiyim. 136 hp 307 nm ciddi bir güç. Overboost la birlikte mi 307 nm oluyor ? paypall hesabı nasıl alıyoruz bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlardan yarım bekliyorum. Fiyatı 129 euro gerçekten ucuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 sahibindende var bu ürün getirmeye kasma hiç power box bu chip gibi iş yapmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Abi burda chip uygulaması yapacak bi usta yok burda adamlara chip desem o ne derler Ama box alırsam gider servise taktırırım common rail kablosu ters yerdeymiş kendim takamam diye dedim. Ayarlaması felan var istenilen şekilde ayarlanıyor az daha araştırayımda haber veririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izmirlihayalet Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 focus 3 dizele chip taktırma imkanımız var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Konu ile alakalı soruları burdan alabilirim arkadaşlar.. dostum FIII ecoboosta güç artışı için chip veya başka bişey yapılabiliyormu şuan.... yakıt durumu ve güç verileri nasıl etkilenir bu durumdan bilgi varmı..? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap