Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Üçüncü kşiler arasındaki ticari bir olayı(?) söz konusu etmeden tartışma yapılabilir sanırım. Fakat söz konusu tartışma da dile getirilen sıkıntılar dikkate almaya değer. eee tabi ki, sildiğim içerik tamamen ticari olaylar..o söylemiş bu böyle yapmış..Bize ne ? İllede tartışmak isteyen o sitede yazabilir derdini Dediğim gibi mükemmel olma gibi iddiamız yok.. Biz böyle 3. şahış tartışmalarını görmek istemiyoruz.. Tekniğini cartını curtunu zaten yazan yazıyor kimes bişey demiyor..Anlamak istenildiği gibi anlaşılıyor herzamanki gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Sorun Ahmet Mehmet atışması değilki. Ortada gerçekle örtüşmeyen iddia ve söylemler var. Herşeyden önce teknik kurallara uymayan gerçekler. Kişileri tartışalım diyen olduğunu sanmıyorum. He bu bağlamda olayı kişiselleştiren ile tartışmaya girmiş olsak zaten bu konu gereğinden fazla çöplüğe dönerdi. Ancak olmayan birşeyi var gibi göstermek ve var olan gerçekleride önemsizmiş gibi ortaya koymak bana senin kelimenle yazarsam "etik" gelmiyor. Ortada bir realite var. Bu bir yazılım geliştirmek falan değil. Sıkıntısız ya da sorun çıkartmayacağınıda kimse iddia edemez. Yakıt tasarrufu falanda sağlamaz. Eğer bu konularda anlaştıysak gerisi zaten herkesce bilinen gerçekler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Silinden mesajları görmeyince böyle tepki vermek kolay tabi..Ahmet mehmetin atışmasını okumak dinlemek üzerinden yorumlamak bizim sitemize yakışmıyor her zaman silinecek. Bahsi konu Chip ise bunlar zaten tartışıldı tartışılıyor tartışılacak... Bunu hep yazdım ama anlamak istemiyorsunuz anlaşıldı.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Tabi canım bizler kötü niyetli fesat kişilikleriz. Sen tüm iyi niyetinle birşeyler anlatmaya çalışıyorsun ama biz anlamak istemiyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Ben oyle bisey demiyorum ama bu ismi takıyorsanız Birsey diyemem.. Niyet sorgulamasi da bizim isimiz degil Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Onlar sıfattı ama olsun isimde kabul edebiliriz dert değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Onlar sıfattı ama olsun isimde kabul edebiliriz dert değil. Evet ogretmenim..cahilliğimize verin.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Cezalısın. Hemen kapının yanına tek ayak üzerinde beklemeye geçiyorsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 gecenlerde bende kapışmıştım mesut diye biri siteye geldi 125 ps için söle böle diyorlar dedi..sonra merto ve cem cevap verdi gidip öbür siteye aktarmak için ben karşı cıktım..neymiş izin istemiş alıntı yapmak için iyide bu forum burdan öbür tarafa öbür taraftan bu tarafa laf götürme sitesi degilki..elbette görüşler paylaşılır...bilgi paylaşıldıkca cogalır ama noldu o cakalı gören duyan varmı yok o günden beri..cok bozuluyorum böyle kişilere... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Peki o senle kapışmışmıydı? Sen o vatandaşa ayıp ettin. Kendince haklı sebeplerin olabilir ama bence ayıp ettin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 bende kapışmadım sadece ben dogru bulmuyorum dedim..adam agzıma kürek vurucakmış omu ayıp benimkimi..onuda gectim o iletisinden beri yok ortada bu forumda sırf işi görülsün diye yada numaradan üye olan bir sürü insan var...bende sana ayıp ettiğin bir sürü şey sayabilirim ama herşeyden önce bilgine saygı duyuyorum ve insanlara paylaşmana... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Bunları seninle yüz yüze konuşuruz. Ancak antiparantez bende senin bitmez tükenmez libido aşkına saydı duyuyorum çiçeem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 yerim seni.......böcemmmmmmmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 sapıkmı deseeem yamyammı desem karar veremedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 sen istediğini diyebilirsinnnnnnnnn heryol paris........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap