Mehmet Gazihan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 dostum FIII ecoboosta güç artışı için chip veya başka bişey yapılabiliyormu şuan.... yakıt durumu ve güç verileri nasıl etkilenir bu durumdan bilgi varmı..? Benzinlimi bu araç ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gazihan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 focus 3 dizele chip taktırma imkanımız var mı ? Dizellerin hepsine yapıyoruz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Benzinlimi bu araç ? Benzinli 1.6 Turbo 182 ps varya abi, S60'da bulunan..Aynı motor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gazihan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Abi burda chip uygulaması yapacak bi usta yok burda adamlara chip desem o ne derler Ama box alırsam gider servise taktırırım common rail kablosu ters yerdeymiş kendim takamam diye dedim. Ayarlaması felan var istenilen şekilde ayarlanıyor az daha araştırayımda haber veririm. Racechip sitesinde Fake güç değerleri sunan 5 para etmez bi ürün, 1.6 PSA motor powerbox ı hiç sevmemiştir, sevmezde.. 30-40 Nm tork kazanır araç tamam oldu dersiniz, halbuki chiple kazanabileceğinizin anca yarısını alırsınız.. Varsa bi laptopunuz benim burdan yollayacağım bi makina ile uzaktan aracı programlıyabiliriz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Benzinlimi bu araç ? evet benzinli turbo.. 180 hp... patron cevaplamış gerçi.. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 125 hp atmosferik motorda var mesela FIII de ... ona olur mu ? olursa değerler ne olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gazihan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Fordun benzinli motorları ile ilgilenmiyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Turbo Benzinle ilgilenmiyormusunuz ? Volvo S60 1.6T ile gelen olmadı mı yanına ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 125 hp atmosferik motorda var mesela FIII de ... ona olur mu ? olursa değerler ne olur? Normal Benziliye yaptırmaya gerek yok chip fazla etkilemiyor.Gereksiz olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 (düzenlendi) Normal Benziliye yaptırmaya gerek yok chip fazla etkilemiyor.Gereksiz olur öylemi !! bilmiyordum patron..sağol.. o alternatifi silelim o zaman kafamızdan.. benzinli motorlarla ilgilenmediğini söyleyince üzüldüm ama... Ağustos 8, 2011 fenkli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Fordun benzinli motorları ile ilgilenmiyorum.. abi yapma yaa!... tubo benzinli ama.. volvo motoruyla aynı olan.. yaparsın bişeyler .. bak ona göre alacaz haa ilgilenen biri varmı bilgin varmı bu konuda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 öylemi !! bilmiyordum patron..sağol.. o alternatifi silelim o zaman kafamızdan.. benzinli motorlarla ilgilenmediğini söyleyince üzüldüm ama... 125 hp atmosferik motoru chipleyerek alabileceğin güç en fazla 10 hp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 125 hp atmosferik motoru chipleyerek alabileceğin güç en fazla 10 hp 12.5 hp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 12.5 hp Honda motoru değil o boss Ford motoru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Honda gitsin artık fanatiklerini kandırsın önce turbo motor yapsın Buarada diğerinde de artık ilerde değiller..gelişemediler savunma şunları eskindi o devirler ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap