Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Dünyanın en büyük motor üreticisinin motorlarınımı kötülüyorsun bana boss Lütfen yani Ford önce 12000 rpm çevirebilen motor yapsın.. Ondan sonra belki kararım değişir Hondanın üstünlüğü konusunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Firma amacı bu ise yapar..Onlarda insan..Ogün..Savunma şunları..Benim sürdüğüm ve klass'ımda yer alan araçlar 12000 devir yapmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Sen neden fordu savunuyorsun bana.. Fordda amaç edinsin kendine yapsın boss. gel bi turbolayalım hondayı bak ne oluyor. Honda turbolama zevkini müşterilerine bırakmış. Daha güzel 1,6 VTI ı turboliyip F2RS i geçmenin zevki ayrıdır.. Bunların içinde Ferrariler BMW ler porschelar falan Büyük zevk boss büyükı zevk Ve performanstan ziyade motorlar dayanıklı. Boşuna Honda dünyanın en büyük motor üreticisi olmadı boss Senin F2.5 un motorundaki ti-vct sistemini Honda 1988 yılında kullanıyordu. O yıllarda ford 2,0l motordan 100 hp alıyorken Honda 0,8lt motordan 83 hp güç alıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Sen neden fordu savunuyorsun bana.. Fordda amaç edinsin kendine yapsın boss. gel bi turbolayalım hondayı bak ne oluyor. Honda turbolama zevkini müşterilerine bırakmış. Daha güzel 1,6 VTI ı turboliyip F2RS i geçmenin zevki ayrıdır.. Bunların içinde Ferrariler BMW ler porschelar falan Büyük zevk boss büyükı zevk Ve performanstan ziyade motorlar dayanıklı. Boşuna Honda dünyanın en büyük motor üreticisi olmadı boss Senin F2.5 un motorundaki ti-vct sistemini Honda 1988 yılında kullanıyordu. O yıllarda ford 2,0l motordan 100 hp alıyorken Honda 0,8lt motordan 83 hp güç alıyordu Canım ford'u savunmuyorum , honda'nın geri kaldığını savunuyorum..Bana 1.6 1.4 1.2 turbo araç göster.. eskidendi koca motorlar felan.. f2.5'a bakma sen..Civic'de halen aynı motor..fark yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 peki civicle 43 lt benzinle 800 km yol gittiğinden haberin varmı boss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Gider tabi ki..Bende giderim, 53 lt ile 900 km gidecem ben..varmısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 bi gidin yanyana video cekin belgesel yapalım animal planette oyantırız...hahahahaha p.s.racko no tat no... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 sadece motor yapıyo zaten (ya da eskiden yapıyodu diyelim... şuan fısss, 125 lik motor bas bas bağırıyo ama gitmiyo)..honda da şuan tam bir teneke canım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 patron "megachips" cevap vermedi.. kızdı galiba benzinli motora Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 sadece motor yapıyo zaten (ya da eskiden yapıyodu diyelim... şuan fısss, 125 lik motor bas bas bağırıyo ama gitmiyo)..honda da şuan tam bir teneke canım.. Rakiplerinden iyi yürüyor yine Eskisinden kötü ancak yinede rakiplerinden daha iyi.. Ama VTEC makinanın dilinden anlayan adam olacak o aracın direksiyonunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Sen sanırım diğer rakipleri sürmedin olay sadece motorla da bitmiyor you know.. yeni ti-vct 125 ps le kapışsın da görelim güç veya tüketim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Gider tabi ki..Bende giderim, 53 lt ile 900 km gidecem ben..varmısın 43/800 = 0,05375 53/900=0,05888 Hondanın eski motoru. bide bu km de daha az yakıyor boss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Sen sanırım diğer rakipleri sürmedin olay sadece motorla da bitmiyor you know.. yeni ti-vct 125 ps le kapışsın da görelim güç veya tüketim... Varmısın gel kiralayalım ? İstanbuldan boluya kadar sıkalım. Performansı görelim Boluda mangal yapalım dönüştede ekonomi spec yapıp yakıt tüketimini görelim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Ogün abi hondanın hangi motoruyla 125 ti-vct yi kıyaslıyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 D17A2 1,6 125 hp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap