Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Bora abi burmalı kadayıf var mı bilmiyorum da fıstıklı burma kadayıf olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Bora abi burmalı kadayıf var mı bilmiyorum da fıstıklı burma kadayıf olabilir Klasik Alperen bu oluyor degil mı ? (Classic III) Yeni olan da bu özellik yok sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Bora abi burmalı kadayıf var mı bilmiyorum da fıstıklı burma kadayıf olabilir Hata Düzeltici Alperen....Neyse işte ondan anladın sen onuuuuuuuu.....Fıstıklı burma kadayıf istiyorum hemde 1 kilo.....Sipariş işte.....Allah Allaaaaaa.....Parasını vericez kardeşim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Klasik Alperen bu oluyor degil mı ? (Classic III) Yeni olan da bu özellik yok sanırım hee yenilerde yok Hata Düzeltici Alperen....Neyse işte ondan anladın sen onuuuuuuuu.....Fıstıklı burma kadayıf istiyorum hemde 1 kilo.....Sipariş işte.....Allah Allaaaaaa.....Parasını vericez kardeşim.... hala para diyor yaa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Gunün yemeği konusundaki yemek resimleri ve konudaki mekan resimleri ile guzel geçeceğe benziyor ama ondanda ötesi katılacak arkadaşların sıcaklığı ve samimiyeti dahada guzel geçeceğinin garantisi gibi İmkanım ve zamanın olsaydı katılmayı çok isterdim bende. İyi eğlenceler şimdiden. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Evet arkadaşlar, yolculuğa çıkmadan ilk yolculuk maceralarımı anlatayım.. Öncelikle başlığı vereyim; Bambaşkaymışsın BoraJet... Diyabakır havaalanının ana pisti bakımda olduğundan büyük uçaklar uçamıyor,sadece Borajet uçabiliyor Diyarbakır'a. Normalde yarın sabah 05:00 uçağı ile Diyarbakır'a gidecektik. Rezervasyon filan yaptırdık. Geçen hafta uçuşu iptal edip 9:15'e aldılar. zaten duruşmam o saatte.. neyse efenim bari bir gün öncesinde (bu akşam) gidelim dedik ve 18:00 uçağına yerimizi satın aldık. Dün gece online check-in de yaptırdık. Hoooop, bu sabah bir haber, uçuşumuz 19:15'e alınmış. Aradım müşteri hizmetlerini, ağzıma geleni söyledim. Otobüs firmalarında bile böyle ciddiyetsizlik yok..Gerçi sonra üzüldüm de kızcağız ne diyeceğini bilemedi, işbilmez adamların yaptıklarının derdini müşteri hizmetleri çağrı elemanları çekiyor. Neyse dedim, bari tekrar online check-in yapayım, o da olmuyor... bir türlü beceremedik.. telefonla da yapamadıki aynı hatayı aldık. sonuç olarak acaba 19:15'te uçabilecek miyiz diye bekliyorum.. hatta yarınki duruşmaya sağ salim gideyim ona fitim. Bir daha Borajet mi? never ever... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Alperen giderken böyleyse dönüşü düşünmek bile istemiyorum...peeeeeeeeeee :P :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Evet arkadaşlar, yolculuğa çıkmadan ilk yolculuk maceralarımı anlatayım.. Öncelikle başlığı vereyim; Bambaşkaymışsın BoraJet... Diyabakır havaalanının ana pisti bakımda olduğundan büyük uçaklar uçamıyor,sadece Borajet uçabiliyor Diyarbakır'a. Normalde yarın sabah 05:00 uçağı ile Diyarbakır'a gidecektik. Rezervasyon filan yaptırdık. Geçen hafta uçuşu iptal edip 9:15'e aldılar. zaten duruşmam o saatte.. neyse efenim bari bir gün öncesinde (bu akşam) gidelim dedik ve 18:00 uçağına yerimizi satın aldık. Dün gece online check-in de yaptırdık. Hoooop, bu sabah bir haber, uçuşumuz 19:15'e alınmış. Aradım müşteri hizmetlerini, ağzıma geleni söyledim. Otobüs firmalarında bile böyle ciddiyetsizlik yok..Gerçi sonra üzüldüm de kızcağız ne diyeceğini bilemedi, işbilmez adamların yaptıklarının derdini müşteri hizmetleri çağrı elemanları çekiyor. Neyse dedim, bari tekrar online check-in yapayım, o da olmuyor... bir türlü beceremedik.. telefonla da yapamadıki aynı hatayı aldık. sonuç olarak acaba 19:15'te uçabilecek miyiz diye bekliyorum.. hatta yarınki duruşmaya sağ salim gideyim ona fitim. Bir daha Borajet mi? never ever... Mardin'e gel dedik o kadar burdan git diye nerdeee dinlemedin beni simdi sen ne zaman geliyorsun anlamadım ki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Mardin'e gel dedik o kadar burdan git diye nerdeee dinlemedin beni simdi sen ne zaman geliyorsun anlamadım ki Serdarım galiba İzmir üzerinden gelecek gibi... :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Reklamları tıklarsanız (Genel) Neden olmasın çok tıklamayın google iptal ediyor reklam ücretini 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Serdarım galiba İzmir üzerinden gelecek gibi... :P :P abi direkte oluyor dedim ona gel ben seni götürüp getirecem borajet var didi guven olmaz öyle firmalara 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Alperen giderken böyleyse dönüşü düşünmek bile istemiyorum...peeeeeeeeeee :P :P Dönüş Mardin'den AnadoluJet ile neyse ki.. Mardin'e gel dedik o kadar burdan git diye nerdeee dinlemedin beni simdi sen ne zaman geliyorsun anlamadım ki Bu akşam 9buçuk civarı Diyarbakır'da olacağız Allah'ın izniyle.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Kastamonu Nire, Diyarbakır nire. Bir buluşma nasip olmaz mı bana ya, ne bahtsız bir bedeviyim ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Dönüş Mardin'den AnadoluJet ile neyse ki.. Bu akşam 9buçuk civarı Diyarbakır'da olacağız Allah'ın izniyle.. peki dönüş ne zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Kastamonu Nire, Diyarbakır nire. Bir buluşma nasip olmaz mı bana ya, ne bahtsız bir bedeviyim ben. biz gelelim o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap