Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Hayır Istanbul'da yaptık onu biz Ama sizinki yüksek katılımlı Tolga abi ve eşi Aydın abi ve eşi Birde ben ve sağ duyum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 29.06.2012 - 08:36 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Hayır Istanbul'da yaptık onu biz Ama sizinki yüksek katılımlı Tolga abi ve eşi Aydın abi ve eşi Birde ben ve sağ duyum yani sap geldin.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 29.06.2012 - 08:36 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Hayır Istanbul'da yaptık onu biz Ama sizinki yüksek katılımlı Tolga abi ve eşi Aydın abi ve eşi Birde ben ve sağ duyum Evet ya ne güzel galata köprüsü altında oturmuştuk, ordan istinye parka gitmiştik falan. Focusla istanbul turu attıydık hemde 35,5 plaka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 29.06.2012 - 08:50 tarihinde, Tevfik Bardakçı yazdı: yani sap geldin.... O zaman ki durumu hatırlamıyorum glz diye biri vardı o vakitlerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 vala ben fafaafafaffaa diye sayıkladıgını biliyorum sadece...onu hiç bilmiyom.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 diyarbakıra dönüş yolu... tatlı bi yorgunluk var 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Haydi bekliyoruz güzel bir başlık olmadı bana atın resimleri ayarlayalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 ayarlarız ya ayıpsin can alıcı resimler alperende var onun ankaraya varmasını bekleyecez artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Cok güzel bir iki gün geçirdik alperen ve ahmetle alperenide yolcu ettik eve gitme zamanı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 serdarım hani resimler ya...yediniz içtiniz gezdiniz göremedik pek bişi...bekliyoz vala... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 29.06.2012 - 19:58 tarihinde, Tevfik Bardakçı yazdı: serdarım hani resimler ya...yediniz içtiniz gezdiniz göremedik pek bişi...bekliyoz vala...abi fotoları alperenle Ahmet birleştirir atacaklar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Dun gece gelince yattik hemem, simdi de kahvaltidayiz, eve donunce ayarlayacagim fotolari. Imageshack kotu, nerden yukleyeyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 30.06.2012 - 08:45 tarihinde, Alperen G. yazdı: Dun gece gelince yattik hemem, simdi de kahvaltidayiz, eve donunce ayarlayacagim fotolari. Imageshack kotu, nerden yukleyeyim? Ben genelde hizliresim diye bi site var ordan yüklüyorum, Bizde eve 10 gibi vardık hemen uyumuşuz Dayak yemiş gibiydim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Resim nasıl yüklenir. Bakınız imzam Hızlıresim gibi turk sitelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kesinlikle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 30.06.2012 - 08:56 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Resim nasıl yüklenir. Bakınız imzam Hızlıresim gibi turk sitelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kesinlikle. ok bi daha yüklemeyiz ordan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap