Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 www.photobucket.com Bence bu konudaki en başarılı site Hem siz hesabınızdan fotoları silmeden asla linkler ölmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yako foto yuklemeyi biliyorum da o konuda en son imageshack ornegi vardi. Ben site onerisi istedim. Neyse no problem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yako foto yuklemeyi biliyorum da o konuda en son imageshack ornegi vardi. Ben site onerisi istedim. Neyse no problem... www.photobucket.com Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Onu kullanayim ok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 İşte eğer bakarsanız dediğime zaten alternatifleri görecektiniz 2 başlık var orada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Fotolar ne oldu gençlik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Fotolar ne oldu gençlik Fırında demleniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Eve gidemedim ki daha... Bi ciktim bir daha giremedim eve yarin söz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Kimin evinde kaliyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Kalmiyorum, hatta kalmiyoruz. Kayinbirader yalnizmis, misafir olalim dedik, donecegiz simdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Kalmiyorum, hatta kalmiyoruz. Kayinbirader yalnizmis, misafir olalim dedik, donecegiz simdi Kaynımdayım mı uygun sence kayınbirader mi ? Biraderin olmak zorunda değil sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Bu resim olayıda uçakla gitme olayına döndü yaw.....peeeeeeeeee....... Rotar üstüne rotar...... :P 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 (düzenlendi) Kaynımdayım mı uygun sence kayınbirader mi ? Biraderin olmak zorunda değil sanırım kişinin, eşinin ailesi ile kurduğu bağa kayın hısımlığı ismi verilir. yani öz ailenin aldığı sıfatların aynısı orada kayın+x şeklinde oluşur. kayın+peder, kayın+valide, kayın+birader gibi.. bir tek baldız, kendine has bir isim almıştır. bunun ingilizcedeki karşılığı in-law'dır. brother-in-law, sister-in-law, mother-in-law, father-in-law gibi... dolayısıyla aslında kayınbiradere kayın (iyelik ekiyle birlikte kaynım) demek yaygın ama hatalı bir kullanımdır. ancak zamanla kelime yerleşmiştir. ancak doğru kullanım olan kayınbirader kelimesine kafayı neden taktığını da anlamış değilim? ayrıca biraderim olmak zorunda veya değil, kayınbiraderimi öz kardeşim kadar severim o da ayrı mesele. Temmuz 2, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Ben genel kültür meanasında sordum canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Ya bırakın şimdi kaynınızı bacanağınızı baldızınızı fotolar nerde kardeşim ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap