selçuk tanrıverdi Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2012 Focus 3 benzinli 125 bg kullanıcıları yeni güncelleme ile bu sorun ortadan kalktı. güncelleme yaptırın.ben yaptırdım sorun çözüldü 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Bilgi için teşekkürler Selçuk abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Focus 3 benzinli 125 bg kullanıcıları yeni güncelleme ile bu sorun ortadan kalktı. güncelleme yaptırın.ben yaptırdım sorun çözüldü Herhalde satış temsilcisinin dediği olay buydu benzinlilerde performasn düşüklüğü vs açıkçası bende 125 beygir performansı hissetmiyorum bakımda yazılım yenilenince ne olacak merak etmeye başladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih E. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 bilgi için teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 selçuk tanrıverdi Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 BEN TEŞEKKÜR EDERİM . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) bu modüle mi güncelleme yaptırdınız. bendede bu gerekli yazıyorda ona göre gideceğim servise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 selçuk tanrıverdi Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 anlatayım bilgisayar üzerinden atamadılar üç sefer atmayı denediler yapamadılar aracı iyice bozdular çalışamaz duruma geldi araç servisteki adam güncellemeden vazgeçti ben bu aracı çalıştırayım yeter dedi sinir oldum tabi tam 7 saat uğraştı yapamadı tabi ben bu arada habira yakupla görüşüyorum nasıl yaparız diye en sonunda bayi nin arka tarafından sıfır focus getirdiler onun yazılımını bilgisayara aktardılar bilgisayardanda benim aracıma şükür oldu ama bu seferde diger aracın sasi numarası benim araca geçti resmen otur ağla..neyse uğraştılar onuda hallettiler zor bela.araç istedigim gibi oldu bayılma gaz yememe ortadan kalktı.aman dikkat et bu durumlara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 üfff vazgeçtim ben servise götürmeyi aracı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Randevu aldım bugüne ama selçuk beyin yazılarını okuduktan sonra götürmemeye karar verdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
selçuk tanrıverdi
Focus 3 benzinli 125 bg kullanıcıları yeni güncelleme ile bu sorun ortadan kalktı. güncelleme yaptırın.ben yaptırdım sorun çözüldü
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap