Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 sülümancık olmasın......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 sülümancık olmasın......... Ehehehüeeee...Yok yok diil....Her zaman kobraydı,ve dahi her zaman talep görmüştür.Hala da yılanlara merakı olanlar tarafından arada yoklanır...Sonuçta boş kalmaması lazım dimi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Sabahtan beri düşünüyorum adı neydi diye, "Pan ın Labirenti" Fantastik filmlerden hoşlanıyorsanız tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 izleyelim mi bunu Şimdi Trabzon'dan eve Focuslanacammmmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 İzle uşak.. - abi bana uşak demesen? - neden? - pek hoşuma gitmiyorda abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 ehehe izlerim yarın o zaman Celdum evime daaa uşağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2011 Hoş celdun uşağum ben sıkıcı diye izlemedum oni!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2011 Hoş celdun uşağum ben sıkıcı diye izlemedum oni!! İzle diyor ama kendi izlememiş sıkılırım diye bak sen Ayrıca mms almıyor benim tel göremedim happy'yi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Happy süperdi manzara ve plaj eşliğindeydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Halen varsa mail alabilirm Mevsimi açtınız değil mi ? sıcak mı deniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Denize girmedim ama Ege yi soktum iki gün önce, dün de plaja tepeden bakan bir yer var benim sevdiğim, ordan deniz ve deniz kenarı güzelliklerini içeren bir resim attıydım sana.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 İşte dediğim gibi İphone MMS almıyor Dengesiz apple kısıtlamış onu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Yuhhh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 İşte dediğim gibi İphone MMS almıyor Dengesiz apple kısıtlamış onu Essahtan MMS almıyor mu bizim elmacık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap