Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Almıyor, sebebi ise artık mms mi kalmış herkes mail atıyor..onlar da haklı mms küçücük resim atıyor sonuçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Almıyor, sebebi ise artık mms mi kalmış herkes mail atıyor..onlar da haklı mms küçücük resim atıyor sonuçta Aslında haklılar valla, kaç yıldır tel kullanıyorum gönderip aldığım MMS 4-5 ancadır. Hele iphonde hiç lazım olmadı Birde gsm şirketlerinin 3g kampanyaları sayesinde net ve mail zor değil artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 29 Haziarana hazırlanın onlar yine geldiler..........hemde 3 boyutlu olarak.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DwYRxC9_e68 http://www.youtube.com/watch?v=ZO26TTfwGIg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Bu sefer daha etkileyici görünüyor sanki. Birde 3D Allah derim Birde bu fragmanın müziği kime ait ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 dostum süpersin bende cok etkliyeci buldum...o yüzden koydum iki gruba ait remixlemişler... Machine Vandals "Thorgasm" / Pusher Music "Prelude") Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 aynısı gaziemirde bir galeride var...tabiki bu kadar süslüsü degil ama aynı renklerde...nasıl bişidir bununla gitmek bir otobanda acaba....bide acayip bi müzikle...ha boss.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 B) :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 for the BOSS.....tam senlik arabaya dikkat lütfen......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 for the BOSS.....tam senlik arabaya dikkat lütfen......... Ogünlük bu teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 dostum süpersin bende cok etkliyeci buldum...o yüzden koydum iki gruba ait remixlemişler... Machine Vandals "Thorgasm" / Pusher Music "Prelude") Teşekkür ederim abicim. Müziğide hoşuma gitti, araştırıp indireyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 "Kız ve Kurt" Güzel filmdi, tavsiye olunur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Yine gerilmiş gibisin :muha: Teşekkürler bende az önce kanal D de ki SALGIN'ı izledim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap