Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Film değil ama dizi önerim olacak.. İzlemeyenler var ise beğeneceğinizi umuyorum.. İlk sezon fragmanı: (Şuan 3. sezon oynuyor) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Looper izledim tırt bir film ..... güzeldi bence En son izlediğim ve kendimi fazlamı kaptırdım bilmiyorum ama ağladım Looperda da oynayan joseph burda başrolde , tavsiye edilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 güzeldi bence En son izlediğim ve kendimi fazlamı kaptırdım bilmiyorum ama ağladım Looperda da oynayan joseph burda başrolde , tavsiye edilir. sonercim tırt dediğim paradosk ve zamanda kırılmalarla ilgili birsürü mantık hatası vardı...birde senin sözün vardı film replikleri köşesi acıcaktın bak hala yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 birde senin sözün vardı film replikleri köşesi acıcaktın bak hala yok... Abi çok haklısın mahcup oldum sana, çok yoğunluk var. Siteye, iş yerinde vakit bulabilirsem girebiliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 sinemada izlenmesi büyük zevk verir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Kahvaltı demişken geçende Breakfast at Tiffany'si izledik. Kadın yaşadığı çağın çok ötesindeydi Biz de Breakfast at Diyarbakır'da oynadık nedir yani? Üstelik çağımızın adamıydık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Fragman da konu da baya güzel bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oKl24Q9rOa0 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 (düzenlendi) Möbius şeridi, geometrik olarak uzunca bir şeridin bir ucunu 180 derece büküp diğer ucu ile birleştirilerek elde edilen şerit. İlk olarak 1861′de Johann Benedict Listing tarafından tanımlanmıştır. Dört yıl sonra ise August Ferdinand Möbius yayınladığı bir çalışmasında tanımını vermiş; şeridin tek yüzlü olmasını, yönlendirilememesiyle açıklamıştır.Normal bir şeridin 2 yüzü varken möbius şeridinin 1 yüzü vardır. Yani möbius şeridinin üzerindeki bir noktadan hareket etmeye başladığımızda bütün alanı tarayarak aynı noktaya geri dönersiniz (Wiki). Jean Dujardin’in başrolünü Tim Roth ve Cecile de France’le paylaştığı “Möbius”, Belçika, Lüksemburg, Ukrayna, Rusya ve Monaco’da çekildi. Kara para aklama işleriyle uğraşan bir şirket üzerinden bir gerilim filmi “Möbius”. Dujardin filmde bir ajana hayat verdi. Filmin Fransa’daki gösterim tarihi 27 Şubat 2013. Kasım 18, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 bu tarz film yapmaktan sıkılmadılar mı yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 hazırlıyorlar insanları gelecekteki bulaşıcı bir virüsün sonucuna.........bence gerçek olucak bunlar...ne uğraşacak adam silahla topla vericek suya havaya virüsü gel keyfim gel...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 hazırlıyorlar insanları gelecekteki bulaşıcı bir virüsün sonucuna.........bence gerçek olucak bunlar...ne uğraşacak adam silahla topla vericek suya havaya virüsü gel keyfim gel...... illumanti oyunu bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 ahaha http://www.youtube.com/watch?v=8wAfXBfcLtY 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 aksiyon filmi seviyorsanız kesin seyredin ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap