Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Anladığım kadarıyla beğenmedin filmi İnan verdiğimiz paraya değil kaybolan 2 saatimize acıdım,ukalalık gibi görmeyip kendime yakıştırabilsem 15.dakida çıkacaktım o derece yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Ana karakter olan kişidende pek hazzetmiyorum zaten ben. Çok yapmacık bir oyunculuğu var. Şimdiye kadar pek Çok kez izledim kendisini hakkındaki olumsuz görüşlerimi yıkabilmek adına ama. HiÇbirinde gülmedim gülemedim. Keşke Berlin kaplanına gitseydin. Çıktığı hafta sıkıntısı değerlendirmek adına gitmiştik biz. Amacımıza uygun oldu özel olarak gidilmez ama zaman öldürmek azcıkta stress atmak iÇin Berlin kaplanı doğru seÇim olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Ana karakter olan kişidende pek hazzetmiyorum zaten ben. Çok yapmacık bir oyunculuğu var. Şimdiye kadar pek Çok kez izledim kendisini hakkındaki olumsuz görüşlerimi yıkabilmek adına ama. HiÇbirinde gülmedim gülemedim. Keşke Berlin kaplanına gitseydin. Çıktığı hafta sıkıntısı değerlendirmek adına gitmiştik biz. Amacımıza uygun oldu özel olarak gidilmez ama zaman öldürmek azcıkta stress atmak iÇin Berlin kaplanı doğru seÇim olur Altertanif fetih1453 vardı ama 1 saat beklemek gerekiyordu,Sen kimsin komedi film olunca balıklama atladık,atlamaz olaydık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Fetih için 2 gün önceden bilet aldım ben Gerçi artık daha boştur salonlar. Ne olursa olsun o filme git Alper. Biz bidaha gideceğiz fırsat kovalıyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Sen 2.ye gitmeyi düşünüyorsan,benim kafamdaki acaba sorusu yersiz kalıyor sanırım ilk fırsatta gidicem Ogün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 boşver ya...cıkmıyor artık güzel film vala haklısın fragman seyret daha iyi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 boşver ya...cıkmıyor artık güzel film vala haklısın fragman seyret daha iyi... Haklısın abi ne varsa fragmanda var gerisi boş çıkıyor genelde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iOHcHcOhsZM&feature=related 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 haziran 8...kilitlenildi ridley scottun alien serisinin başlangıcına yolculuk 3d mutlaka seyredilmeli ve fragmanı cok etkileyici tabiki bilimkurgu sevenlerin dikkatine.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=isjg9O7ifwM Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Tevfik bey oyuna aramı verdiniz yoksa ...game over mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 somayın modern warfare 3 bitirdim sonra homefront kurdu oglan bir bölümünde kaldım oda gelmedi bugün kaldım hile falan gecicez bitireceğiz gerçekten güzel oyunlar...ben çok seviyordum ama sistemler eskiyince oynamaz olmuştum hanıma kıyak yapınca veriyor notebooku yoksa oynayamam ki.....iyi gecinmem lazım onunla.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap