Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Filmler harika,teşekkürler madmax sende öle........... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Ellerine sağlık abicim Yarın eşimin doğum günü, o güne uygun bi film tavsiyen varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Ellerine sağlık abicim Yarın eşimin doğum günü, o güne uygun bi film tavsiyen varmı ? Yemeğe çıkın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yemeğe çıkın Yav o zaten olucak da bu akşam yada yarın izlemek için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Ne bilim boşver filmi ya Yemekden sonra film gitmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Bu akşam izleriz canım bizde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Bu akşam izleriz canım bizde Tamam Madmax hani yap bakalım bir kıyak ben ikna edemedim Tür ne olacak ? Süreci hızlandıralım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Eşim tür olarak korku filmlerine bayılır. Gerilim bile kesmez onu o derece Ama bu seferlik istisna olsun, güzel bir aşk filmi olabilir. Bi türk filmi vardı adını getiremedim, yeni çıkanlardan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Ya Sonra mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yok o değildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 günaydın bir düşünelim....eşinin bu özel gününde birlikte geçirmeniz yarında anneler günü double bir kutlama yapmalı....... aşk tedadüfleri sever var ama henüz nete düşmedi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 sitelerde the rite ayin diye bir film var şeytan çıkarma ve inançı sorgulama üzerine en son onu izlemiştim bir dene bakalım...duygusal arıyalım birazda.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 duygusal olarak ta en son izlediğim bağlanmak yok orijinal adı... no strings attached ikincisi hayatım yalan just go with ve en son tavsiyemmmmmmmm aşk sarhoşu yada orijinal adı love and other drugs bidene daha Başımıza Gelenler ~ Life as We Know It (2010) güzel dene derim.........http://www.sinemadaf...-film-izle.html burdan bi göz at derim ben olsam güzel bir şiir koyardım içine yada şiirden bir parça etkili olsun şöle Rüzgar Yürekli Kadim Çocuklar; gibi falan...hadi yusuf yap bişiler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Adını getiremediğim film aşk tesadüfleri sever evet Ayinide geçenler eşim özellikle istedi. Fragmanını görmüş Öneriler için sağol abicim teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1ma9b2Q1j3U sıkı film...sıkı hatun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap