Muammer DEMİR Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2012 F3 Style Plus 1.6 Sedan Benzin Arkadaşlar daha önceden aracım için rolantide stop etme ve bayırda kalkarken motorun bayılması kalkamaması kısaca motorun gücü ile ilgili sorunlar yaşadığım olmuştu. Serviste yeni çıkan yazılımı yüklettim "Ücretsizdir" Artık Ne stop etme nede bayırda kalkma gibi sorun yok ve motor gücünde hissedilebilir bir değişim var, gaza dokununca araç yerinden fırlıyor. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Geçmiş olsun, adınıza sevindim, ancak yeni yazılım olmadığını iddia eden servisler de oluyor maalesef. Motor ile ilgili pek çok sorunun işletim sisteminden kaynaklandığını defaten yazdık zaten, örnekle teyid iyi oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Merhaba F 2,5 larda güncelleme olayı varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Merhaba F 2,5 larda güncelleme olayı varmı ? Eski kasalar nispeten olgun ve sorunları hallolmuş araçlar, güncelleme sıklığı daha düşüktür, ama ıvır-zıvır eklemeler mutlaka vardır. Yine de bu güncelleme yaptırman gerektiği anlamına gelmez. Zaten periyodik bakımlarda zorunlu güncelleme varsa yüklüyorlar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Selçuk bey'de bu şekilde geri bildirim yapmıştı. Durumdan muzdarip olanlar var olduğu için şimdilik bu iki başlığı birleştirmiyorum ilerde birleşecektir. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Çelebi Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 aracın yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edebilceğimiz bir yer varmı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 aracın yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edebilceğimiz bir yer varmı acaba? Yakınlarda yaptırmadıysanız %90 vardır (2011 üretimse özellikle) En sağlıklı kontrol Servis Yine de kontrol edebiliriz (şase no yollayın bana -özel mesaj) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Salih Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 F3 Style Plus 1.6 Sedan Benzin Arkadaşlar daha önceden aracım için rolantide stop etme ve bayırda kalkarken motorun bayılması kalkamaması kısaca motorun gücü ile ilgili sorunlar yaşadığım olmuştu. Serviste yeni çıkan yazılımı yüklettim "Ücretsizdir" Artık Ne stop etme nede bayırda kalkma gibi sorun yok ve motor gücünde hissedilebilir bir değişim var, gaza dokununca araç yerinden fırlıyor. ben de aracımı alalı 15 gün oldu dikkatimi çeken 2 husus var.. 1. hiç araç stop ettirmeyen biri olaraktan bu aracı aldığımdan beri 5-6 kez aracı stop ettirdim. diğer bir hususta yolda yavaşladığımda örneğin yumuşak bir tümsekten geçtikten sonra 2. viteste devam etmek istediğimde araç çok cansız ve ağır kalıyor, illa 1.vitese almamı istiyor, bunlar normalm olağan durumlarmıdır? bende gidip yazılım yükletmelimiyim... saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 ben de aracımı alalı 15 gün oldu dikkatimi çeken 2 husus var.. 1. hiç araç stop ettirmeyen biri olaraktan bu aracı aldığımdan beri 5-6 kez aracı stop ettirdim. diğer bir hususta yolda yavaşladığımda örneğin yumuşak bir tümsekten geçtikten sonra 2. viteste devam etmek istediğimde araç çok cansız ve ağır kalıyor, illa 1.vitese almamı istiyor, bunlar normalm olağan durumlarmıdır? bende gidip yazılım yükletmelimiyim... saygılar Sizin aracınız tdci, ilk mesaj ti-vct Bence sizin durmunuz alışmamaktan kaynaklı gibi...bir 15 gün daha isiyor sanki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 ecoboost'ta varmı böyle problemler ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Sabah başka bir iş için servisteydim yeni güncelleme varmı dedim yok öyle bir güncelleme sadece mevcut güncellemeleri resetleyip tekrar kuruyoruz dediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 bu güncelleme ler dizel ve benzinli olarak ayriliyormu ben aracaımı 7 ay önce almiştım dizel titanium sizce bunun için bir güncelleme varmıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 bu güncelleme ler dizel ve benzinli olarak ayriliyormu ben aracaımı 7 ay önce almiştım dizel titanium sizce bunun için bir güncelleme varmıdır Efe, vardır muhtemelen..Sürekli olacaktırda yeni motor sayılır hepsi zamanla oturur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Efe, vardır muhtemelen..Sürekli olacaktırda yeni motor sayılır hepsi zamanla oturur. doğru söylüyorsunuz servisle biraz içli dışlı olmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 ecoboost'ta varmı böyle problemler ? Sence? Var mı senden problem...? Ben şimdilik rahatım, dilimi ısırayım! Aslında ETIS internet sayfasına girip kayıt olup, şasi numarasından detaylara ulaşmak mümkün. Söz gelimi 1.6 EB için de bazı program güncellemeleri var, ama bizde servislere ulaştı mı ya da içeriği nedir bilmiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap