Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 30 dakika önce, Ali Ö. yazdı: Arkadaşlar bugün öğlen 2014 1.0 Ecoboost Focus arabam için yazılım güncellemesi var servise bekleniyorsunuz tahmini yarım gün sürecek dediler bu sürüm güncellemesinde neler bulunuyor acaba? Başka konu açmak istemediğim için buraya yazma gereği duydum. Bunu biz nasıl bilebiliriz ? Servise sorun elinizin altında ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bunu biz nasıl bilebiliriz ? Servise sorun elinizin altında ?? Benden önce yaptıran eden vardır diye düşündüm o sebepten sordum hocam. Arabayı sabah servise vereceğim (anahtarı bekçiye bırakıcam) akşama alacağım ben giderken de kapalı olacak geri gelirken de o yüzden telefonda aradığımda anca bayanlar açıyor onların da hiçbir bilgisi yok ne yazık ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 17.12.2018 - 14:41 tarihinde, Ali Ö. yazdı: Arkadaşlar bugün öğlen 2014 1.0 Ecoboost Focus arabam için yazılım güncellemesi var servise bekleniyorsunuz tahmini yarım gün sürecek dediler bu sürüm güncellemesinde neler bulunuyor acaba? Başka konu açmak istemediğim için buraya yazma gereği duydum. Belli oldu mu güncellemeyi yaptırdınız mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2018 Kavrama sisteminin kontrolu ve start stop sisteminin yazilimsal guncellemesi icin tsb yayinlanmisti onun icindir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap