Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Bizim orada "neka ekmek oka köfte" derler bu da öyle bir hesap işte. Bizim buralardada: .ıç bağrıma bostan bitsin, sen yi bende yiyim. derler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Abs güncellemesi de var bende şuan yapılıyor.Kontrol etmenizde fayda var arkadaşlar. Bende de abs ve gosterge modulunde guncelleme vardi servise biraktigimda guncellenmesi icin not aldirmistim. Teslim alirken yapildi dediler ama yapmamislar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Keşke şöyle çevremizde adamakıllı bir servis olsa. Ya da şu servis ücretleri makul seviyelerde olsa.biz de alternatiflere yönelmesek. 3 servis deneyimi ve cevremdekilerin de anlattıklarından sonra artık servisi kaziklamaya çalışan bir kurum olarak görüyorum. Hakkıyla işini yapan vardır mutlaka ama bana denk gelmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Bugün güncellemeler yapılı halde aldım. Sağolsun Erkan ustam elleri dert görmesin kaç gündür benim arabayla didişti halletti. Gösterge neysede abs güncellemesini bence mutlaka yaptırın. Bi bildikleri vardır mutlaka güncelleme çıkaranların Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Bugün güncellemeler yapılı halde aldım. Sağolsun Erkan ustam elleri dert görmesin kaç gündür benim arabayla didişti halletti. Gösterge neysede abs güncellemesini bence mutlaka yaptırın. Bi bildikleri vardır mutlaka güncelleme çıkaranların Değişiklik var mı görebildiğin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Değişiklik var mı görebildiğin? Aynen diğer arkadaşlarında dediği gibi ikaz seslerini kısmışlar.derece alttaydı sanırım üst sola almışlar.Sanırım vites ikazlarının renginde oynama var.Çok inceleyemedim açıkcası.Ha bide digital hız gelmiş (yersen) .Ama yakında çözerler sanırım onu da. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Aynen diğer arkadaşlarında dediği gibi ikaz seslerini kısmışlar.derece alttaydı sanırım üst sola almışlar.Sanırım vites ikazlarının renginde oynama var.Çok inceleyemedim açıkcası.Ha bide digital hız gelmiş (yersen) .Ama yakında çözerler sanırım onu da. Bir kuga veya makyajlı f3 olsa ozan hex kodlarını okuyup basar bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Bir kuga veya makyajlı f3 olsa ozan hex kodlarını okuyup basar bence. Banada öyle geliyor. Sonuçta aynı gösterge. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Bir kuga veya makyajlı f3 olsa ozan hex kodlarını okuyup basar bence. Rusun biri almış takmış direk göstergeyi, bizimkilere çakamıyozmu dedim yok dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Rusun biri almış takmış direk göstergeyi, bizimkilere çakamıyozmu dedim yok dedi. Olay göstergede bitiyo yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Olay göstergede bitiyo yani. o kesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Haydaaa yine mi sıfırlanacak araçlar[emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Haydaaa yine mi sıfırlanacak araçlar[emoji2][emoji2] Bilmem sıfırlatsak mı Abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Rusun biri almış takmış direk göstergeyi, bizimkilere çakamıyozmu dedim yok dedi. HW farkı varsa yapacak bişey yok. Kugaya ids den bağlanıp bu hikayeyi yapabilmişler, fakat focus'da olmamış. Sanki birden fazla bilinmeyeni var bu işin gibi gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Bugün güncellemeler yapılı halde aldım. Sağolsun Erkan ustam elleri dert görmesin kaç gündür benim arabayla didişti halletti. Gösterge neysede abs güncellemesini bence mutlaka yaptırın. Bi bildikleri vardır mutlaka güncelleme çıkaranların etis ten baktığınızda o modüllerde halen güncelleme görünüyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap