Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 etis ten baktığınızda o modüllerde halen güncelleme görünüyor mu? Eve geçince bakıyım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Bende de 5 tane gösteriyomuş bakalim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Benimde diş güncellemem tamam da, göbek de Güncelleme istiyor,pee. [emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Ben ekim ayında güncelleme yaptırmıştım. Etis'de göstergenin kodu vs güncellenmiş. Ama FCDIM modülünün kodları kaybolmuş (ekranın). Herhalde usta IPC'yi girerken, FCDIM'yi sildi. Şu anda IPC (gösterge), FCDIM (ekran) ve ACM (audio ünitesi) modüllerinde güncelleme var görünüyor. Başka güncelleme görünmüyor. Gerçi ekranı da değiştiydim ben. Navigasyonlu ekran var şimdi, sanırım onun kodunu tanıtıp, yeniden güncelleme çalıştırmalı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Ben ekim ayında güncelleme yaptırmıştım. Etis'de göstergenin kodu vs güncellenmiş. Ama FCDIM modülünün kodları kaybolmuş (ekranın). Herhalde usta IPC'yi girerken, FCDIM'yi sildi. Şu anda IPC (gösterge), FCDIM (ekran) ve ACM (audio ünitesi) modüllerinde güncelleme var görünüyor. Başka güncelleme görünmüyor. Gerçi ekranı da değiştiydim ben. Navigasyonlu ekran var şimdi, sanırım onun kodunu tanıtıp, yeniden güncelleme çalıştırmalı.. Teoride iyi bir plana benziyor, fakat pratikte biraz zor olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 (düzenlendi) Teoride iyi bir plana benziyor, fakat pratikte biraz zor olabilir. Esasen usta yeni ekranı araca kodlayacak, sonra da güncelleme çalıştıracak. Yani çok kolay ama pratikte zor oluyor gerçekten. Aslında şöyle bir sorunum var. Yeni cep telefonunda bazen arama bittikten sonra takılma yapıyor. Şöyleki konuşmayı bitiriyoruz, ama ekranda görüşme sanki devam ediyormuş gibi görünüyor. Bu çok nadiren oluyor ama olduğunda da hiç bir şey yapamıyorsunuz. Teybin üstündeki hiç bir tuş işe yaramıyor. Ama telefondan bluetooth kapatıldığında her şey normale dönüyor. İşte size güncelleme talep etmek için güzel bir neden (Gerçi bu sorun önceki güncellemede de gerekçemdi ama, sorun çözülmedi halen..) Ocak 22, 2015 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Esasen usta yeni ekranı araca kodlayacak, sonra da güncelleme çalıştıracak. Yani çok kolay ama pratikte zor oluyor gerçekten. Aslında şöyle bir sorunum var. Yeni cep telefonunda bazen arama bittikten sonra takılma yapıyor. Şöyleki konuşmayı bitiriyoruz, ama ekranda görüşme sanki devam ediyormuş gibi görünüyor. Bu çok nadiren oluyor ama olduğunda da hiç bir şey yapamıyorsunuz. Teybin üstündeki hiç bir tuş işe yaramıyor. Ama telefondan bluetooth kapatıldığında her şey normale dönüyor. İşte size güncelleme talep etmek için güzel bir neden (Gerçi bu sorun önceki güncellemede de gerekçemdi ama, sorun çözülmedi halen..) Telefon nedir? Sony ses sisteminde Çin telefonu ile sorunsuz bağlantı kuruluyordu. Eşimin note3 telefonu ile de sorun yok. Benim yeni aldığım note4 bağlandığı zaman radyoya geçiyor. Her çalıştırmada oluyor bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Telefon nedir? Sony ses sisteminde Çin telefonu ile sorunsuz bağlantı kuruluyordu. Eşimin note3 telefonu ile de sorun yok. Benim yeni aldığım note4 bağlandığı zaman radyoya geçiyor. Her çalıştırmada oluyor bu. Telefon, sony xperia m2 dual. Çift hat olduğundan dolayı oluyordur belki diyorum. Çok nadir karşılaşıyorum, %90 sorunsuz çalışıyor. Ama %10 ihtimal de olsa böyle bir sorun var halen. Önceki iki telefonda bu şekilde bir sıkıntı görmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Murat, bende de Samsung çift hatlı var ve sorunsuz çalışıyor, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Murat, bende de Samsung çift hatlı var ve sorunsuz çalışıyor, Böylece bu ihtimali eleyebiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur S. Y. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Garanti süresi bitmiş araçlar içinde yazılım güncelleme ücretsiz mi ? bugünlerde 45.000 bakımı için servise gitmeyi düşünüyorum. Duruma göre servise gitmişken güncelleme de yaptırmak istiyorum. Ayrıca Etisde güncelleme var mı yok mu anlamakta zorlandım yardımcı olabilecek birileri varsa memnun olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Bizim ne dediğimizden fazla sizin servisinizin ne dediği önemli, örnek veriyorum bakımlarınızı yaptırdığınız yetkili varsa bedava olmasa bile yapabilir, telefon açın veya uğrayın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Terece Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Bu güncelleme işlemleri servis dışında yapılamıyor mu acaba merak ediyorum doğrusu? Ozan bey bu işi halledebilir diye düşünüyorum. Ayrı bir cihaz falan mı gerekiyor? Cahilliğimi bağışlayın lütfen sadece aklıma takıldı. ELM327 kablosu ile bayağı bir iş çıkartabiliyoruz bunu neden yapamıyoruz Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Terece Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2015 Bu güncelleme işlemleri servis dışında yapılamıyor mu acaba merak ediyorum doğrusu? Ozan bey bu işi halledebilir diye düşünüyorum. Ayrı bir cihaz falan mı gerekiyor? Cahilliğimi bağışlayın lütfen sadece aklıma takıldı. ELM327 kablosu ile bayağı bir iş çıkartabiliyoruz bunu neden yapamıyoruz Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Yapılabilir ancak zor ve iyi elm gerekiyor. Ben göstergeyi güncellemeye çalıştım, işlemi bir türlü tamamlayamadım. Focccusu yazan adam elmye suçu attı. Sonuçta çalışmayan bir gösterge kaldı neyseki kurtardım onuda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap