Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yakup bey merhaba; bu güncellemeyle alakalı etis sayfasına baktığımda şase numarasını girdiğimde benim aracım çıkmıyor kasa model uyuyor ama benim benzinli orada dizel diyor ve güncelleme olup olmadığını öğrenemiyorum, siz bakabiliyorsunuz sanırım, mümkün mü Aracınız benzinli gözüküyor bir sıkıntısı bulunmuyor yani.. Hidrolik Direksiyon Kumanda Modülü (PSCM) Gösterge Tablosu (IPC) Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) Gövde Kontrol Modülü (BCM) için yazılım güncellemeleri mevcut.... Merak edenler vardı; bazı araçlarda LS xx & City Safe diye ayrı isim yazıyordu aktif şehir içi güvenlik ile alakalı misal bu değişiklik bu yazılım ile olacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) benim araba için bu gözüktü. geçen gün sormaya gittiğimde randevu alın getirin bir bakalım dediler, sitelerden bakılıyormu dedim yok fordun öle bir sitesi yok dediler... randevu alıp gittiğimde ücretsiz halletmeleri gerekiyor mu? Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) bu sorunmu rölantide stop etme güçten düşme olayı...cevaplar mısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) benim araba için bu gözüktü. geçen gün sormaya gittiğimde randevu alın getirin bir bakalım dediler, sitelerden bakılıyormu dedim yok fordun öle bir sitesi yok dediler... randevu alıp gittiğimde ücretsiz halletmeleri gerekiyor mu? Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) bu sorunmu rölantide stop etme güçten düşme olayı...cevaplar mısınız? Program güncellemeler garanti süresi içinde ücretsizdir, sonrası tartışılabilir. Sorununu çözüp çözmeyeceğini denemeden söylemek mümkün değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 teşekkür ederim cem bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) bu modülü mü güncellediler sizde bende bu modül güncellemesi gözüktüde etisfordda ona göre götüreceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) bu modülü mü güncellediler sizde bende bu modül güncellemesi gözüktüde etisfordda ona göre götüreceğim Buna bakarak gitmedi selcuk bey, siz direk gideceksiniz güncelleme varmış yaparmısınız deyin veya aracınızda bir sorun hissetmiyorsanız gitmeyin çok önemli değil Sürücü servis bölümüne gidip neyi güncelliyorsunuz pozisyonu komik olabiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 ben arabayı çalıştırdım 1dk sonra araba hafifte olsa biraz teklemeye başladı ondan götürelim dedim babamda araba gayet iyi bence götürmeye gerek yok dedi etiten bakınca bu güncelleme gözüküyor. demek istediğim yapılan güncelleme bu mudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 ben arabayı çalıştırdım 1dk sonra araba hafifte olsa biraz teklemeye başladı ondan götürelim dedim babamda araba gayet iyi bence götürmeye gerek yok dedi etiten bakınca bu güncelleme gözüküyor. demek istediğim yapılan güncelleme bu mudur Ne varsa o güncellenir...Liste halinde size birşey verilmez..Bu ayrıntıları normalde bizim konuşmamız bile tuhaf, servise güvenin onlar sizin gördüğünüzün katını görüyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Ne varsa o güncellenir...Liste halinde size birşey verilmez..Bu ayrıntıları normalde bizim konuşmamız bile tuhaf, servise güvenin onlar sizin gördüğünüzün katını görüyor tamam anladım sağolun. salı günü gidip yaptıralım bakalım kontrolü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Bende bakmaya çalıştım şöyle bir şey çıktı. Bu kadar güncelleme olurmu ya, araba komple problemmiş gibi geldi bana. Uploaded with ImageShack.us 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Onların hepsi güncelleme değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Onların hepsi güncelleme değil Evet farkındayım, modül değişimleri de öngörüyor yanılıyormuyum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Evet farkındayım, modül değişimleri de öngörüyor yanılıyormuyum. Yok yok, hikaye onlar..Kontrol amaçlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yok yok, hikaye onlar..Kontrol amaçlı. Hııımmm iyi o zaman hurda değil yani Anadolu yakası servis tavsiyesi de yapsana, gerçi yıllarca (1997 den beri) bir servisim vardı ona gidiyordum, ama oradaki ustam başka servise gitti bu arabayı onun gittği yere götürdüm fakat servistekilerin davranışlarından ve yaptıkları işten memnun kalmadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Şahsuvaroğlu olabilir.Otokoç hariç hepsi olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap