Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Aslında bilgisayar programlarındaki gibi her güncelleme çıktığında bildirilse ve güncellemelerin neler içerdiği listelense ne kadar iyi olur. Birkaç meraklı dışında servistekiler bile program güncellemede nelerin değişeceğini bilmiyorlar, ya da belki uğraşıp öğrenmiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Aslında bilgisayar programlarındaki gibi her güncelleme çıktığında bildirilse ve güncellemelerin neler içerdiği listelense ne kadar iyi olur. Birkaç meraklı dışında servistekiler bile program güncellemede nelerin değişeceğini bilmiyorlar, ya da belki uğraşıp öğrenmiyorlar. Aynen içerik belli olmadığı için zaman ayırıp gidemedim.Anlamlı ve fark edecek birşey ise giderim. Sanırım içeriklerini servisde çok bilmiyor. Bir ara Aylin Hanım'a sormuştum. Araya başka konular girdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Servisin cogu şeyi bildigi yok o ayrı bir konu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Benim aracım teslim edilmeden önce 2 adet güncelleme görünüyordu. Teslim aldığım gün takın güncelleyin şunları dedim bilen yok. Sonra birini güncelledik diğerini yapamadık deyip teslim ettiler; yaptık dediklerininde olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Benim aracım teslim edilmeden önce 2 adet güncelleme görünüyordu. Teslim aldığım gün takın güncelleyin şunları dedim bilen yok. Sonra birini güncelledik diğerini yapamadık deyip teslim ettiler; yaptık dediklerininde olduğunu sanmıyorum. nerden görüyorsunuz o güncellemeleri baran Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 nerden görüyorsunuz o güncellemeleri baran Otosanda adamlarım var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 (düzenlendi) Benimde baran diye bir arkadaşım var otosanda adamları olan ona sorayım olmazsa Temmuz 16, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Benimde baran diye bir arkadaşım var otosanda adamları olan ona sorayım olmazsa Benimde Ferhat diye bir arkadaşım var forumu okusa bilgilense ne güzel olur aslında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Benimde Ferhat diye bir arkadaşım var forumu okusa bilgilense ne güzel olur aslında Beni aratmasan direk söylesen olmuyo demi seni işgüzar admin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Abicim https://www.etis.ford.com/home/login.do sitesine kayıt oluyorsun sonra şasi no girip bakıyorsun... Parazit dinlemeye gelince zehir hafiye, forum takibinde "ben bilmez" Ferhat, ayıp oluyor ama! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Armut pişiyor hep ama ağza düşmesi için ağız açılmalı yani http://www.focusclubtr.com/index.php?app=core&module=search&search_in=forums Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Bugun otokoçta deli ettiler, bugun hesabı kapattım arabayı yarın teslim alıcam, satış temsilcime dedim güncelleme yapalım tamam dedi geçtik servise gittik baş teknisyenmi neyse izinliymiş benim tanıdık mekanik ustasına dedim böyle böyle bi ustaya götürdü onada söyledim yazılım güncellemesi istiyorum diye sanıyorum elektrikçi bi focusun xenonlarıyla uğraşıyodu, tutturdu öyle bişey yok arıza olmadan bişey yapmayız vs diye en son tamam dedim başka yerde yaptırcam diyip çıktım. bu arada etisi henüz çözemedim güncelleme varmı yokmu bilmiyorum ama imal tarihinden sonra 7 geçmiş illaki vardır diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Bugun otokoçta deli ettiler, bugun hesabı kapattım arabayı yarın teslim alıcam, satış temsilcime dedim güncelleme yapalım tamam dedi geçtik servise gittik baş teknisyenmi neyse izinliymiş benim tanıdık mekanik ustasına dedim böyle böyle bi ustaya götürdü onada söyledim yazılım güncellemesi istiyorum diye sanıyorum elektrikçi bi focusun xenonlarıyla uğraşıyodu, tutturdu öyle bişey yok arıza olmadan bişey yapmayız vs diye en son tamam dedim başka yerde yaptırcam diyip çıktım. bu arada etisi henüz çözemedim güncelleme varmı yokmu bilmiyorum ama imal tarihinden sonra 7 geçmiş illaki vardır diye düşünüyorum. Sanırım Otosan zorunlu güncelleme bildirimi yapmadıkça ve araçta sorun olmadıkça yazılım güncelleme işine kimse sıcak bakmıyor. Size nir getirisi olmayabilir, servis için ise mesai kaybı demektir. Diyeceğim o ki sorununuz yoksa fazla kasmayın bu konuda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 (düzenlendi) Sanırım Otosan zorunlu güncelleme bildirimi yapmadıkça ve araçta sorun olmadıkça yazılım güncelleme işine kimse sıcak bakmıyor. Size nir getirisi olmayabilir, servis için ise mesai kaybı demektir. Diyeceğim o ki sorununuz yoksa fazla kasmayın bu konuda. Üstelemicem tekrar ancak fabrika bi güncelleme yayınladıysa mutlaka faydası vardır bu fayda son kullanıcıya görünür veya görünmez ayrı konu tabii. zaten sorunsuz yazılım yoktur... benim kızdığım nokta öyle bişey yok diye ısrar etmeleri... Temmuz 16, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Geçen hafta şahsuvaroğlunu aradım ve güncelleme var mı diye sordum. Bunun için özel çağırmayız beyefendi, periyodik bakımlarda bize gelen ne varsa aracı bilgisayara bağladığımızda otomatik yapar dedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap