Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Selam ben yeni yeni foruma ısınıyorum. Acaba bende şase numarasını yazsam burada benim güncelleme olup olmadığına bakabilir misin ? Malum 5 ileti olmadı özelden yazamıyorum Tanışma ve benim arabam başlıkları isini görebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yakup karaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 ben gittim forda bana sadece benzinli araçlarda yazilim oldugunu soylediler..dizel aracta yazilim yokmus dogrumu bu?bu yazilim degistirmek belli donemlerde yapilmasi gereken bir seymi..herhangi bir zarari varmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 ben gittim forda bana sadece benzinli araçlarda yazilim oldugunu soylediler..dizel aracta yazilim yokmus dogrumu bu?bu yazilim degistirmek belli donemlerde yapilmasi gereken bir seymi..herhangi bir zarari varmi? Yanlış bilgi. (kısmen, belki sizinki günceldir) Zararı yok. (Firma yolluyor yani Ford) Aramıza hoşgeldiniz, tanışma kategorimize bekleriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yakup karaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 ama benim arabayı kontrol etmedilerki dizelmi diye sordu.evet dizel deyince yazılım benzinli araçlarda var dizelin yok dedi..bunun için ne yapabilirim,ne söyleyebilirim adamın bunlardan haberi yoksa.birde bu yazılımı yaptırdık diyelim arabanın herhangi bir ayarında bozulma durumu olmaz değilmi.ben arabamdan memnunum ama tek sıkıntım marşın basmıyor olması.2 günde bir arabanın marşı muhakkak bir kere basmıyor,canımı sıkmaya başladı.bu marş basmamasının zararıda olurmu bilmiyorum ayrıca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Anladım, burada ilgili konumuz mevcut Şahsi fikrim bunun için yazılım güncellemesine gitmeyin, henüz çözülmedi diye düşünüyoruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yakup karaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 bakıyorım tşkler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 ama benim arabayı kontrol etmedilerki dizelmi diye sordu.evet dizel deyince yazılım benzinli araçlarda var dizelin yok dedi..bunun için ne yapabilirim,ne söyleyebilirim adamın bunlardan haberi yoksa.birde bu yazılımı yaptırdık diyelim arabanın herhangi bir ayarında bozulma durumu olmaz değilmi.ben arabamdan memnunum ama tek sıkıntım marşın basmıyor olması.2 günde bir arabanın marşı muhakkak bir kere basmıyor,canımı sıkmaya başladı.bu marş basmamasının zararıda olurmu bilmiyorum ayrıca. hangi servise gittiniz? otokoç benide sallamıştı sonradan bende salladım bi sorun yok nasıl olsa diye(mesleğime bile ters ama ) Aydın abide arkasta biraz uğraşmıştı. Bir sorununuz yoksa uğraşmanıza acele etmenize gerek yok ancak kesinlikle, fark edilemeyebilecek veya normal durumlarda ortaya çıkmayan problemler düzeltilmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre mızrak Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Beyler merhaba ben foruma yeni katıldım. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı bilgiler. Bende yazılımı güncelletmek istiyorum aracım 2011 model güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim aceba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Beyler merhaba ben foruma yeni katıldım. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı bilgiler. Bende yazılımı güncelletmek istiyorum aracım 2011 model güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim aceba Yukarda verilen örneklerin aynısı sizdede vardır -aracınız 2011-, yani servis' uğramanız gerekli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Ford etise şasi numarası girdim ve benim araç çıktı. Değişiklikler&Yükseltmeler bölümünde sol tarafta çıkanlar güncellenmesi gereken yazılımlar mı? Öyleyse bir çok güncelleme var benim araç için. Öyle olsa bile güncelletme yaptırmam çünkü aracım problemsiz. Bir çin atasözü der ki "çalışıyorsa kurcalama"... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba yazılım güncellemesini yaptıran arkadaşlar hangi bayide yaptırdığını söyleyebilirler mi. Ben bugün 15000 bakımı için aracımı bayiye bıraktım ve talep ettim. Böyle bir hizmetleri olmadığını hangi bayide yaptırıldığını sordular. Yarın tekrar uğrayacağım aracımı büyük ihtimalle alacağım. Eğer hangi bayilerin bu hizmeti verdiğini öğrenirsem bu konuda kendilerine ısrar edeceğim. Bir de bu bakım hakkında ücret bilgisi olan arkadaşlar bu konuda da yorum yaparsa sevinirim. Araç 1.6 Focus 3 Style Plus Paket Ekim 5, 2012 Ozan Murat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 30bin bakımı için herzaman olduğu gibi şahsuvaroğlu na götürdüm aracımı ve yazılımı da güncellemisler. Duman atma, ilk çalışmalardaki sarsıntı, düşük viteslerde gaza basılınca yaşanan titreme kaybolmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Arkadaşlar merhaba yazılım güncellemesini yaptıran arkadaşlar hangi bayide yaptırdığını söyleyebilirler mi. Ben bugün 15000 bakımı için aracımı bayiye bıraktım ve talep ettim. Böyle bir hizmetleri olmadığını hangi bayide yaptırıldığını sordular. Yarın tekrar uğrayacağım aracımı büyük ihtimalle alacağım. Eğer hangi bayilerin bu hizmeti verdiğini öğrenirsem bu konuda kendilerine ısrar edeceğim. Bir de bu bakım hakkında ücret bilgisi olan arkadaşlar bu konuda da yorum yaparsa sevinirim. Araç 1.6 Focus 3 Style Plus Paket Hangi 1.6 ? Hangi bayi olduğu önemli değil hepsi yapabilmeli.Bayi hizmeti değil ki bu yahu..Servis'e girersin ilgili birime aracın yazılımında güncelleme var mı kontrol edermisiniz deyin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Öyle olmuyor işte. Bayiye gittiğimde böyle bir güncelleme olmadığını söyledi ve hangi bayide yapıldığını sordu. Gerekirse o bayi ile görüşeceklerini ve yapılan müdahaleyi öğreneceklerini söylediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 O servise bir daha gitmeyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap