Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 lisanslı her iki notebook um da Microsoft Security Essentials kullanıyorum ve gayet memnunum. anti virüs programının güvenilirliğini denemek için sistemden kaldırıp yerine kaspersky ve bazen de avast kurarak tarama yaparım. bu güne değin diğer 2 program makinelerde her hangi bir probleme rastlamadı. bu da kullandığım Microsoft Security Essentials ın güvenilir olduğunu ispat etti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Ben Norton 360 kullanıyorum..bu arada 3 cihaz için..eee şu ana kadar bir sıkıntı olmadı...sanıyorum iki ayı kaldı yine devem etmeyi düşünüyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 (düzenlendi) Tabikide internette dolanırken ne kadar "kaşındığınıza " bağlı. Ben en kötüsü olsa bile bir program kurulması taraftarıyım. Virüsün nereden nasıl geleceği belli olmayabiliyor ve benim gibi canınız sıkıldıkça aklınıza takılan birşeyi detaylı araştırmaya kalkıyorsanız gerekli. Virüs programı kadar etkili olduğunu düşündüğüm şey Chrome ve Firefox'ta bulunan WOT (Web of Trust) eklentisi. Bu eklenti sayesinde kullanıcılar girdikleri sitelerin zararlı olup olmadıklarını değerlendiriyorlar ve zararlı olma ihtimali çok yüksek olan siteler siteye girmeden önce uyarı alıyorsunuz. Malesef ki çoğu sitede belirsiz olsa da bilinen virüslü sitelere girmenizi engeller diye tahmin ediyorum. Edit: Ccleaner'ı da uzun süredir kullanıyorum ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Haziran 27, 2012 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Liman Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Fabrikadaki yaklaşık 75 makinede ve 4 sunucuda son 7 yıldır f-secure ürünlerini kullanıyorum, kaynak kullanımı, koruma performansı ve merkezi yönetim avantajları ile tüm makineler güven altında. virus kaynaklı problem çözmeyeli 7 yıl oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Ben kullanmıyorum Kasıldımı basıyorum formatı devam aynen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Konu hortluyor ama bir sorum var 1 ay kaspersky kullandım yazın başında sonra kim takar dedim yenilemedim ama şimdi bilgisayar bir tuhaf bir tarattırıyım diyorum. İnternette 2014 için en iyi Bitdefender gözüküyor. Kullanan var mı memnun musunuz ? Yoksa Kaspersky ye devam mı edeyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Hangi Antivirüs Programı Ve Neden? 3 yildir Kaspersky- Norton kullandim berbatti, o yuzden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Norton kullandim berbatti Zaten genelde Norton yükleyeceğine virüs yükle diyorlar Ha bu arada boş geçmeyeyim, esed nod 32 kullanıyorum. Robotun renkleri güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Uzun yıllardır Kaspersky kullanıyorum memnunum, müşterilerime de, ücretli program kullanacaklarsa Kaspersky tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Bitdefender şimdi indirdim. Normal çalışırken kasma yok taratma da kasıyor biraz. Arayüz başarılı.Tarama ise hızlı gibi 30 dakika %30 taradı 750 gblik hafızanın %70 i dolu. Umarım memnun kalırım lisansı alırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap