Mehmet Can Hatipoğlu Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2012 Selamlar,malumunuz yaz tatilleri mevsimindeyiz.nihayetinde uzun yollar yapılacak. bilinmeyen yollar da saatler süren yolculuklar sürüşler yapılacak.Doğal olarak ta bu bilinmeyen yollarda doğru koordinatlar ve yollar haritalar hakkında bilinmesi gereken çok şey var.Ama teknoloji çağındayız bu ve bu gibi konular hakkında çok gelişmiş sistemler mevcut.fakat o kadar çok hızlı ilerleyen bir sektör olan elektronik ve iletişim yetişmek mümkün değil. burada sadece forum gereği araç için gerekli olan harici navigasyonlarla ilgili olarak kullanan forum üyelerimizin fikir görüş ve tecrübelerinden faydalanılsın dileğiyle konuyu Sayın Cem Boneval bey'in de telkini ile başlatıyorum.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Ben o işimi akıllı telefon arcılığıyla hallediyorum. Bluetooth ile araç sisteminden seslendirmesi ile gayet kullanışlı oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yazılım önemli fakat harita daha da önemli.. Ülkemizde navigasyon harita'sının tamamlanması %70'lerde bunu en iyi ve en hızlı güncellemeyi BAŞARSOFT yapıyor.. Buna sahip navigasyonları seçebilirsiniz; örneğin navitech ;http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?q=categoryid%3d257643%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253575%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253575_257643%257d%252fbrand%253d%257bnavitech%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f Keyifli Sürüşler NOT: KONU DOĞRU YERE TAŞINIYOR. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Sayın Hatipoğlu, (Cem Boneval Beye missilemedir, bir de Mehmet mi Can mı bilemedim) Kısaca görüşlerimi özetleyeyim: 1. Telefonla navigasyonu sevmiyorum, ekran yeterince büyük değil, GPS alıcıları her zaman yeterince güçlü değil, göz önünde tutmak çokkolay değil falan filan... 2. Kokpit üstü navigasyon cihazını yeğliyorum, şu andan 5" Navitech kullanıyorum, ancak 4.3" ekranlar görüntü keskinliği açısından daha başarılı, yani daha büyük almak şart değil. 3. Olmazsa olmazım Başarsoft haritalarını kullanıyor olması (Yakup da değindi zaten), ömür boyu ücretsiz güncelleme verirse daha da iyi. 4. iGo program olarak yeterli ve başarılı. 5. En iyi teknik desteği Next veriyor, bundan önceki cihazın Next idi ve inanılmaz destek aldım, şarj adaptörünü ve kalemini kaybettim, ücretsiz gönderdiler, her zaman teknik konularda yardım alabildim, ve çok memnundum, sonunda bir arkadaşım yürüttü, ben de ucuzundan Navitech aldım, aynı harita sistemi olduğundan hiç sorun yaşamadım. Ve daha çok yurt dışı ağırlıklı kullanıyorum. 6. Üzerinde FM Transmiiter, Bluetooth vb. incik boncuk gelmesi şart değil, ama sizin için önemli ise o tür modellere de bakabilirsiniz. 7. 200 TL üzerinde ödemeye gerek yok pek. Özetle iki de model önerisi: Next YE-G535 veya biraz ucuzu 515 Navitech, QX-B432 veya biraz pahalısı 433 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 galaxy s2 de igo my way kullanıyorum 8 aydır daha bir kere adres bulamadığı olmadı hatta geçen gün bir adres yazdım hedefime yaklaştığımda toprak yollara falan soktu beni heralde yanıldı dedim teee otoyol kenarında toprak yolda hedefinize vardınız dedi bi baktım doğru yerdeyim 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Can Hatipoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Sayın Cem Bey yanıtınız için çok teşekkür ederim. 1 malumunuz ülkemizde hitap şekli isim ile yapılmaktadır. Fakat benimki gibi 2 isimli olanlar için iş biraz daha zor hale geliyor.Sizinde sormuş olduğunuz gibi hangisi tercihi ile karşı karşıya kalıyorum ve birini seçmem isteniyor o zaman Can kullanıyorum.Yoksa hali hazırda 2 sini birden kullanıyorum sebep olarak ta sülale geniş olunca aynı isimler fazlalığı ile akrabalar hoş olmayan lakaplar takıyorlar bunun önüne geçmek için 2 isimli nüfus kaydımız yapılmış. 2-sizin isminizi soyisminiz ile kullanmak zorunda kaldım kusura bakmayın. forumda aynı isim var mı? yok mu?diye araştırmadan hata yapmamak adına soyisim'inizi yazdım mesajım doğru adrese ulaşsın istedim. Avrupadaki sistem aslında doğru olan hitap şekli soyisim ile yapılınca bu tür sorunlar ortadan kalkıyor.Soyisim 1 olduğundan...saygılarımla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 benim dedemlerde paşabahçenin ilk kurucularından ondan Bardakçı deniyor.... 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 (düzenlendi) Benim biraz karışık galiba, Vaysaloğlu. Nereden geliyorsa. :D :D Konuya dönecek olursak Navitek alırdım. Başarsoft çok methediliyor. Haziran 27, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bir de şöyle bir şey var. TomTom ile İtalyaya diye bir kampanya yapmışlar. Al Navigasyonunu, Gez İtalyayı http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=2718 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 walla ben de telefondan hallediyorum. ne olursa olsun Başarsoft'un haritalarını sağladığı bir navigasyon cihazı almakta fayda var.. Piranha marka kullanan tanıdıklarım var çok memnunlar.. Denemedim, bilmiyorum, sorumluluk kabul etmem.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Piranha Başarsoft haritası mı kullanıyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bende istanbulda piranha kullandım hiç şaşırmadı; çok memnun kaldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bende telefonumda kullanıyorum Nokia E72 de Garmin'in yazılımını kullanıyorum. Çok profesyonel bişey değil ama işimi görüyor. Geçtiğiiz ay Antalyada künefeciye kadar buldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Ben size daha önce fikrimi beyan etmiştim..Ama açmış olduğunuz konuyu da boş geçmek istemedim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 benim dedemlerde paşabahçenin ilk kurucularından ondan Bardakçı deniyor.... Bomba .....Alemsiniz yaw :P :P :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap