Hakan Yildirim Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Ben bu sorunu ipad le çözüyorum. Torpidonun üzerinde kocaman bir yeri kaplasa da geniş ekran avantajı ile sürekli olarak online olmam gerektiğinden navigasyon dahil bütün işlerimi halledebiliyorum. Navigasyon anlamında bazen bulmakta zorluk çekse de işimi görüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Bİmekste kampanya var next y-g535 255 tlden den 188 e inmiş 600+ mhz işlemci + bt +dunla internet ben aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Arkadaslarin piranhalarinda IGO vardi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Route 66 kullanıyorum, HTC Desire HD 4.3" ekran oldukça yeterli ve başarılı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazılım önemli fakat harita daha da önemli.. Ülkemizde navigasyon harita'sının tamamlanması %70'lerde bunu en iyi ve en hızlı güncellemeyi BAŞARSOFT yapıyor.. Buna sahip navigasyonları seçebilirsiniz; örneğin navitech ;http://www.hepsibura...d&fh_eds=%c3%9f Keyifli Sürüşler NOT: KONU DOĞRU YERE TAŞINIYOR. http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-qxv-751t-primo-7-vr-tvli-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=otdelqxv751t&categoryId=257643#Gorseller bu iyiymiş ya ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-avatar-50televizyonlu-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme/productDetails.aspx?productId=otpiravatar&categoryId=257643 bundan alın bence, hem ömür boyu güncelleme bedava 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Halkkard Advantage nin yaptığı kampanya ile mtv ödemesin yaptığımdan dolayı Navking.com dan alacağım ürünlerde % 50 ye kadar indirim kazandım. Buna istinaden Navking.com da yaptığım araştırmalarda Navking I-66 modelini beğendim, fiyat olarak 159 tl. Hepsiburada.com da ve Cimri.com da yaptığım fiyat araştırmalarında göre daha uygun fiyatlı. Sizce alayım mı? Navigasyon çok çok da lazım olmuyor belki ama kampanyadan yararlanmak istiyorum açıkçası. Ne dersiniz. Ürün bu. http://www.hepsiburada.com/liste/navking-50-hd-ekranli-i-66-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-harita-guncelleme-/productDetails.aspx?productId=otbri66hd&categoryId=257643&SKU=OTBRI66HD#Gorseller Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Hayırlı olsun senin işini görür..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Almadım henüz ama yorumlarınızı bekliyorum. Alsam mı almasam mı karar veremedim. Bilmiyorum da, düşünme aşamasındayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Halkkard Advantage nin yaptığı kampanya ilk gördüğümde Hollanda markasından bahsedeceksin sandım.. Halkkaard fln gibi.. sonra anladım.. bu arada cihaz gayet güzel.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Ben bunu almazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Bende yeni aldım goldmaster nav 514 başarsoft kullanıyor harici ekren olarakda kullanılabiliyor av girişi var ve yönlendirmesinde bir sıkınıtı yaşamadım önerrim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 (düzenlendi) Geçenlerde bir Almancı, Erzincan da şaşkın şaşkın geziyordu.Daha sonra gelip bana Mardin ne tarafta diye soru sordu bende şaştım kaldım. Mardin ne alaka dedim... sonradan adam anlattı.. Almanya da yaşayan ve saflığından hiç bir şey kaybetmeyen kardeşimiz Mardin nin Erzincan caddesinde oturuyormuş.Daha Almanya da iken ev adresinİ NAVİGASYON a yazıp navigasyon nereye git derse garibim de oraya gitmiş sonrası malum kendini Erzincan da bulmuş. bunu da niye anlattım bende anlamadım ha aklıma yeni geldi makina nın markası da piranha idi... Temmuz 24, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 bu arada navigasyon bende düşünüyorum ama,sürücü koltuguna oturup şöyle bi baktım,navigasyonu yerlestırecek uygun bi yer bulamadım,sizce aracın en uygun montaj yeri neresi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Geçenlerde bir Almancı, Erzincan da şaşkın şaşkın geziyordu.Daha sonra gelip bana Mardin ne tarafta diye soru sordu bende şaştım kaldım. Mardin ne alaka dedim... sonradan adam anlattı.. Almanya da yaşayan ve saflığından hiç bir şey kaybetmeyen kardeşimiz Mardin nin Erzincan caddesinde oturuyormuş.Daha Almanya da iken ev adresinİ NAVİGASYON a yazıp navigasyon nereye git derse garibim de oraya gitmiş sonrası malum kendini Erzincan da bulmuş. bunu da niye anlattım bende anlamadım ha aklıma yeni geldi makina nın markası da piranha idi... Sorun sence piranha da mı? Bu arada bende piranha 5" navigasyon var isteyene 75 tl den veririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap