Ozan Soner Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2012 Arkadaşlar merhaba, Aracım Focus 3 trend tdci 95 lik sedan. Aracı aldığımdan beri hep sis farı taktırmak aklımın bir kenarındaydı. Geçen cumartesi keleşler'den fiyat alıp sis farı için gerekli malzemeleri istedik. Aldığım fiyat style gibi olanlar için 550 TL+kdv titanium gibi krom olanlar için 670TL+kdv. 750TL ye krom görünümlü için servisle anlaştık. Salı günü aracı servise götürdüm. Yaklaşık 3 saat sonra beni arayıp araca sis farını taktıklarını ancak sisler açıldığında arıza lambasının yandığını söylediler. Yazılım güncellemesi gelmeden de sisleri takamayacağımı söylediler. Takılan parçalar geri çıkarılıp aracım eski haline geri döndü. Bayii ilk defa trend araca sis farı taktığını söyledi...Sonuç başarısızlık... Böyle bir macera yaşadım,sizlerle paylaşmak istedim. (Bu arada minik bir not: sis takmak için tampon sökülmüyor,alttaki muhafazayı çıkartmak yeterli oluyor.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Yanlış okumuyorum bir çift sis farı 750 TL öyle mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bence isabet olmuş takamamaları 750 tlniz cebinizde kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 (düzenlendi) Dışarıda 3 te 1 fiyatına taktirabilirsiniz bence iyi bir araştırma yapın Haziran 27, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Akıllı servis bunu bastan düşünememiş mi? Buna çözüm gerekli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bence sakın o fiyatlara yaptırmayın o işi benim daha önceki aracımda trend idi 150 tl ye kaliteli yan sanayi taktırmıştım 4 sene kullandım sonrada sorunsuz şekilde sattım.Sadece çok yoğun yağmurlu günlerde bazen buğu yapıyordu elektrikçi arkadaşım altlarından bir elik açtı ne buğu ne de su sorunu kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Bence sakın o fiyatlara yaptırmayın o işi benim daha önceki aracımda trend idi 150 tl ye kaliteli yan sanayi taktırmıştım 4 sene kullandım sonrada sorunsuz şekilde sattım.Sadece çok yoğun yağmurlu günlerde bazen buğu yapıyordu elektrikçi arkadaşım altlarından bir elik açtı ne buğu ne de su sorunu kaldı. izmirde nerde kullandın Allah aşkına sis farı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 izmirde nerde kullandın Allah aşkına sis farı? Xenon vardı sis farlarında gündüz farı niyetine kapalı havalarda ve akşam üstü açıyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erdinç İnce Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Arkadaşlar merhaba, Aracım Focus 3 trend tdci 95 lik sedan. Aracı aldığımdan beri hep sis farı taktırmak aklımın bir kenarındaydı. Geçen cumartesi keleşler'den fiyat alıp sis farı için gerekli malzemeleri istedik. Aldığım fiyat style gibi olanlar için 550 TL+kdv titanium gibi krom olanlar için 670TL+kdv. 750TL ye krom görünümlü için servisle anlaştık. Salı günü aracı servise götürdüm. Yaklaşık 3 saat sonra beni arayıp araca sis farını taktıklarını ancak sisler açıldığında arıza lambasının yandığını söylediler. Yazılım güncellemesi gelmeden de sisleri takamayacağımı söylediler. Takılan parçalar geri çıkarılıp aracım eski haline geri döndü. Bayii ilk defa trend araca sis farı taktığını söyledi...Sonuç başarısızlık... Böyle bir macera yaşadım,sizlerle paylaşmak istedim. (Bu arada minik bir not: sis takmak için tampon sökülmüyor,alttaki muhafazayı çıkartmak yeterli oluyor.) bende bugün aydın ford servisinde aynı sorunu farklı bir şekilde yaşadım.benim araca yeni yazılım yüklendiği halde sis farları gene yanmadı..bu işi sanayidemi yaptırsak acaba?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozan Soner
Arkadaşlar merhaba,
Aracım Focus 3 trend tdci 95 lik sedan.
Aracı aldığımdan beri hep sis farı taktırmak aklımın bir kenarındaydı.
Geçen cumartesi keleşler'den fiyat alıp sis farı için gerekli malzemeleri istedik.
Aldığım fiyat style gibi olanlar için 550 TL+kdv titanium gibi krom olanlar için 670TL+kdv.
750TL ye krom görünümlü için servisle anlaştık.
Salı günü aracı servise götürdüm.
Yaklaşık 3 saat sonra beni arayıp araca sis farını taktıklarını ancak sisler açıldığında arıza lambasının yandığını söylediler.
Yazılım güncellemesi gelmeden de sisleri takamayacağımı söylediler.
Takılan parçalar geri çıkarılıp aracım eski haline geri döndü.
Bayii ilk defa trend araca sis farı taktığını söyledi...Sonuç başarısızlık...
Böyle bir macera yaşadım,sizlerle paylaşmak istedim.
(Bu arada minik bir not: sis takmak için tampon sökülmüyor,alttaki muhafazayı çıkartmak yeterli oluyor.)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap