Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2011 Baktım bir konuda Challenger resmi isteği yapılmış gerekeni yapim dedim Başlıyoruz Resimler film görüntülerinden çekimdir. Keyifli seyirler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 bEN beN bEN BeN yENisini istiyooommmm ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 NFS CaRBON da hep bu arabayı alırdım zaten başka şekilde alamam herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 145000 dolar fiyatı Türkiyede 7 tane var bilinen derli toplu ama hiçbiri R/t değil normal challenger 440 magnum makinalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 bu arabalara hastayım abi geçen ışıklarda bunlara benzer vardı bi tane beyaz renk. 2 şerit halinde mavi çizgi çekmişler üstüne. bir kalktı arkama döndüm noluyor diye abartmadan söylüyorum eski ford kamyonlardan daha fazla ses çıkıyor ve egzos sesi değil sadece motor sesi ve çok çok güzel hoş bir sesti Kalkıp kaybolduğunda öteki arabalar yeni kalkıyordu. Kaç motor 8 silindir heralde çok merak ettim markasını modelinide bilmiyorum. Ama gerçekten mükemmeldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Chevy camaro yada Pontiac transam olabilirmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Önü bunlardan biraz daha eski gibiydi Kasa bakımında kuş serisine benziyordu ama çizgiler daha yuvarlaktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 nova olabilirmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Buna benziyordu ama kaput bizim arabalardaki gibi aşağı doğruydu daha yuvarlaktı yani rengi beyazdı üstünde yanyana 2 tane mavi çizgi vardı Uğraştırdım heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Estağfurullah uğraşmak olarak düşünme Takıntıdır bende biraz Amerikan otomobilleri Neyse daha model göstermicem önü biraz daha yuvarlaksa buick skylark olabilir bunların V8 olanlarının hemen hemen hepsinde 350 V8 (5700cc) makina bulunur. ama net bi güç söyleyemem 190 hp den başlar 400 hp lere kadar 20 küsür değişik specte GM 350 V8 makina var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Torkları kaçtır bu motorların ve sesine hayran kaldım varsa video paylaşabilirmiyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Bizde de bir tane chevrolet malibu var. 4.2Litre 8 silindir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 http://www.onkelhans.at/images/oldtimer/chevrolet-malibu-classic-1975.JPG Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap