Tevfik Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2012 günlük hayatın içinde bizi deli eden herşey....ama herşey... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 oldum olası öküz gibi olupta kareli bir abidik sort ve flipflap terlik giyen mok..var gibi kocaman dağ cantasını sırtına atan...bu yetmezmiş gibi eşeğün kulagına konmuş gibi gözlük takan nihayetinde giydiğin tşörtün yakalarını kaldırarak hint YAK ı gibi nasıl havalıyım dimi modunda dolaşan tiiplere oldum olası kılımdır.... salak yaka kalkık dolaşıp iş yapılsaydı gömleklerin yakaları 1 mt olurdu angut..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Kil olmak ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 bu ne olum bunada Kıl oldum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Cımbız getireyim mi ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 niye kıl dönmesi mi var sende..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 niye kıl dönmesi mi var sende..... Hani kıl oluyormuşsun ya hadi ayna'da benden.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 (düzenlendi) Ohooo.... Kendini isminle net bir şekilde tanıtmana rağmen telefonda daha bir dakika geçmeden "kim arıyor diyelim" diye soran sözde sekreterlere (tabii gözle göremediğim için başka özellikleri ile işe alınmış olma ihimalleri hakkında yorum yapamıyorum) Poliklinikte "nesi vardı" sorusunua tek bir sornla başlayıp, tatmin edici cevaplar aldıkça yeğenlere kadar tüm aile çocuklarının tek tek şikayetlerini uzun bir lite yaparak sorgulamaya çalışan hasta sahiplerine Konumu gereği sahip olduğu yetkiyi sorun çözmeye değil de seni ezmeye yönelik kullanmaya çalışanlara "Yok" cevabına "Hiç mi yok" diye soruyla karşılık verenlere (sabırla "Yokluk nitel bir tanımlamadır, nicel değil, bu nedenle az yok, çok yok olmaz" şeklinde cevap vererek suratlarındaki budala ifadeyi görmeye de bayılıyorum bu arada) Kuyruk kaynakçılarına Babasının tarlasının karayollarına dönüştüğünün farkında olmayanlara Bir halt bilmediği halde o konuda otorite imiş gibi bilgiç bilgiç konuşanlara (bu grubu da münasip bir hayvanın münasip bir yerine yerleştirmeye çalışıyorum elde olmayarak, kendimde de buna kıl oluyorum) Halkı salak yerine koyan yönetici ve siyasetçilere Karayollarını umumi çöplük zanneden ilkel yaşam formlarına Sosyetik apartmanda oturup eve girip ayakkabılarını koridora bırakan kırsal ruhlu kardeşlerimize Birinci fasikül burada bitti, arkası yarın... Haziran 28, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 birinci fasikül çok güzelmiş ellerine emeğinize sağlık 10.maddeye bayıldım...cami avlusu gibi oluyor kapı önleri... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 sevgilisine yolda yürürken yandan kaçıyorda bu zaptetmiş gibi sarılan bayanlara kıl oluyorum azcık sal kaçmaz kızım yhaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 otobüste metroda tırış kulaklıklarla metal dinleyen yanındakini rahatsız etmediğini sanan öküzler..cıkan igrenç sesler yüzünden düşünce balonumu görseniz korkudan altınıza edersiniz pis herifler...kıl kapıyom bunlaraya.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yolda yürümesini bilmeyen küçük beyinlilere kıl oluyorum öyle böyle değil hemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yakubun avatar resmine kıl oluyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yakubun avatar resmine kıl oluyorum ben bu cok orijinal oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yakubun avatar resmine kıl oluyorum ben bende......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap