Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Teyfik abi aynı durumu 50 yaşlarında bi teyzede düşün bakalım o kadar çekici gelecekmi sonuçta dükkana hergün mankenler gelmiyor olum delimiyim...Alirıza ilgilen hanfendiyle... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 aslında başlığa tarkanın kıl oldum abisiyle girilebilirdi... bende Engin Uzunoğlunun forumdaki üyelerde ne zaman tıklasam ismine arama yapyor yazmasına kıl oluyom..ha dimagım duracak yani ne arıyor günlerdir neyin peşinde bu adam kardeşim.... Yakup kızıyor abi Birşey yazmadan önce on defa aratıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yakup kızıyor abi Birşey yazmadan önce on defa aratıyorum. Şaka bu şaka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Can Hatipoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 sinir yapacak çok şey var.. forum gereği olsun ama.. benzin istasyonlarında benzini alırken kredi kartı ile ödemeye gitmeye, geri gelince çektiğin karttan daha fazla akaryakıt vermelerine,karayolu levhalarında atış talimi yapanlara,arabdaki peçete,sigara külü dökenlere, devamlı ve yavaş giderek sol şeriti kullananlara,100 m ilerde trafik ışıkları olduğu halde makas çekenlere,ışıkta beklerken yeşil yanar yanmaz korna yapanlara vs.vs. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 (düzenlendi) Arabamın kapısını sanki çarpmazsa kapanmıycakmış mantığıyla çarparak kapatanlara Haziran 28, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 olum delimiyim...Alirıza ilgilen hanfendiyle... Abi yazımı tekrar düzenledim devamınıda oku Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Teyfik abi aynı durumu 50 yaşlarında bi teyzede düşün bakalım o kadar çekici gelecekmi sonuçta dükkana hergün mankenler gelmiyor Hatta hemen bir anımı anlatayım 50 yaşlarında hafif toplu bir teyze girdi dükkana oturdu şu ayakkabı dedi çıkardım.Bizde adettir önce ayakkabıyı bayanın önüne koyarsın eğer o giymek için hamle yapmazsa giydirirsin neyse.Ayakkabıyı koydum önüne tabi hareket yok bende giydirdim. Kadına boyuna ayakkabı giydiriyorum oda durmadan bana sorular soruyor yok izmirlimisin sen yok okuyomusun yok ailen nerede falan bir nevi muhabbet açma derdinde bende salaktayım tabi. En sonunda 3 çift ayakkabı aldı sonra dediki ben buradan bir kaç yere daha uğrıycam şimdi bunları elimde taşımıyayım ben sana evimin adresini vereyim sen bunları bana getiriver hem bir çayımı içersin. Ben evlere servisimiz yok dedim oda bana ya nolcak bir gel iç çayımı hem seni boş çıkarmam demezmi bide. Hemen ayağa kalktım bayana kapıyı gösterdim burdan sana iş çıkmaz dedim.Ters ters bakıp söylene söylene gitti Bide bu modeller var.Bende diğer arkadaşlarda ayda 1 kez falan bu tip durumlar yaşardık mağazada Lanet olsun federaller....şimdi anlattın 50 lik ya 25 lik olsaydı ne oluyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Kıldığı namazla övünenlere ve namazı günlük hayatta menfaat sağlamak için kullananlara Kıl Oluyorum 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ben buldum neye kıl olduğumu; işte buna Açıklaması da onun altında.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ben buldum neye kıl olduğumu; işte buna Açıklaması da onun altında.. olum artizlik yapma olmadı düzeltiyorum yine olmuyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 olum artizlik yapma olmadı düzeltiyorum yine olmuyor.. ahaha Bir ara video hazırlayacağım ileti düzenleme hakkında aslında çok kolay bunları düzeltmek de.. Yazı yazdığın yerin en sol, üst kısmına bak.. değişik simge var silginin yanında..Linkleri buna basarak görüp silebilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 olum artizlik yapma olmadı düzeltiyorum yine olmuyor.. Hem sen beni niye takip ediyon ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 yaw sen konuyu dagıtma varmı sıkıyormu cözmek soruyu onu de bana bıdıbıdı yapma mühendisim cartım curtum diyorsun al sana...soru... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Hem sen beni niye takip ediyon ki? hade.......Engin yeni uyanmış.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 hade.......Engin yeni uyanmış.... Espirisi orda zaten. Anlamıyon sende. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap