Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 yaw sen konuyu dagıtma varmı sıkıyormu cözmek soruyu onu de bana bıdıbıdı yapma mühendisim cartım curtum diyorsun al sana...soru... Arşimed bile çözememiş baksana, birde bunu düşünecez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 arkadaşım sabah hastalanmış doktora gitmek yerine uzman tv izliyor...salakkkkkkkkkkkk salakkkkkkkk salakkkkkkkkkk... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Aslında çok güzel bir konu açılmış....Yanlız bir anda o kadar çok şey geldi ki aklıma.....hangisi daha öncelikli derken kıl oldum..abiciiiiim........... Şu oto parkta aracına binerken ayarsızca kapısını açıp diyer araçta iz yada göçük bırakanlar en başta geliyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yeni KIA Ceed radyo reklamına acaip kıl oluyorum. Her duyduğumda "HasCeedtir" deyip hemen kanal değiştiriyorum.. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ben killarimi aldirdim, kimseye kil falan olmuyorum artik. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ben killarimi aldirdim, kimseye kil falan olmuyorum artik. Ben ise bu foruma bu kadar nadir uğramana kıl oluyorum... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Bana kimse kıl olmuyor galiba hayret..... varsa olanları alayım lütfen en içten samimi duygularla.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 başka yokmu ya...içten gelen duygularla anlatırsanız lütfen...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Avatar değişti severler artık seni. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Avatar değişti severler artık seni. sende mahallenin temiz çocugu gibisin...ben ise annelerin sakın onunla oynamayın dediğinden dim hep..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 sende mahallenin temiz çocugu gibisin...ben ise annelerin sakın onunla oynamayın dediğinden dim hep..... Sen'n son avatar yaniltici tabi. Beyaz tisort felan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Ben ise bu foruma bu kadar nadir uğramana kıl oluyorum... Valla ozellikle bu foruma degil, kendi forumuma bile nadir ugrar vaziyetteyim. Evin tadilati falan epey zamanimi aliyor. Onlar bitsin, hayatim biraz duzene girsin rahatlarim. O zamana kadar kil olacaksin malesef abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Bana kimse kıl olmuyor galiba hayret..... varsa olanları alayım lütfen en içten samimi duygularla.... Aslinda kil bir adamsin ama ben sana bile kil olmuyorum.. Dusun yani.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 ya arkadaş şu Metin Şentürkün görmemesine ragmen gören insanlara akıl vermesiyle ilgili yapılaan reklamlaarına acayip kılım nedir bu adam sahte tebessüm kıltıpiyoz ayaklar..dayanılmaz gıcık bir tip ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap