Onur S. Y. Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2012 Arkadaşlar merhaba. Oto yıkama şampuanlarını inceliyordum da aklıma takıldı. Ben sürekli cilalı şampuanlarla araba yıkanmasının zararlı olabileceğini duymuştum ama belki de yanlış biliyorum. Sizce daha bir kaç aylık arabayı yıkarken cilalı şampuan kullanmak gerekli midir ? Cila tam olarak ne işe yarıyor ? Alacağım şampuan cilalı mı olmalı yoksa cilasız normal oto şampuanı mı almalıyım ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Ben geçen gün iyi bir marka dediklerinden aldım ama şahsi fikrimi sorarsan hepsi para tuzağı yarısı duruyordu attım emin ol el sıvı şampuanı 10 kat daha güzel yıkıyor ve köpürüyor.Üstüne parlaklık istersen ayda bir gaz la sil arabanın her tafını hem boyayı beslersin hemde parlıklık elde edersin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Ben geçen gün iyi bir marka dediklerinden aldım ama şahsi fikrimi sorarsan hepsi para tuzağı yarısı duruyordu attım emin ol el sıvı şampuanı 10 kat daha güzel yıkıyor ve köpürüyor.Üstüne parlaklık istersen ayda bir gaz la sil arabanın her tafını hem boyayı beslersin hemde parlıklık elde edersin. serhat sende bademyagı vardır onu sür boyayı besler...bide süet yada nubuk bez ile ohh mis gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 serhat sende bademyagı vardır onu sür boyayı besler...bide süet yada nubuk bez ile ohh mis gibi... Oldu olucak bide ayakkabı cilası ile su geçirmez silikonda sürelim arabaya cillop Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Ben geçen gün iyi bir marka dediklerinden aldım ama şahsi fikrimi sorarsan hepsi para tuzağı yarısı duruyordu attım emin ol el sıvı şampuanı 10 kat daha güzel yıkıyor ve köpürüyor.Üstüne parlaklık istersen ayda bir gaz la sil arabanın her tafını hem boyayı beslersin hemde parlıklık elde edersin. hangi marka aldınız ? kaliteli şampuan öyle pril gibi köpürmez zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 (düzenlendi) 1 kutunun çeyreğini attım yinede köpürmedi ayriyetten iyice durulamama rağmen yinede şampuan izi kalmıştı arabada şimdi marka aklımda değil attığım için. Atriyetten madem köpürmiycek niçin adı oto şampuanı Haziran 30, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 kaliteli çamaşır deterjanı da köpürmez yanlız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Ben muhteviyatını bilmem ama benim bildiğim araba yıkama şampuanı köpürür.Madem köpürmiycek o zaman şampuana ne gerek var.Normal yıkarım gerekirse arada bir cilalarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Ben muhteviyatını bilmem ama benim bildiğim araba yıkama şampuanı köpürür.Madem köpürmiycek o zaman şampuana ne gerek var.Normal yıkarım gerekirse arada bir cilalarım Ferhat abi, kiri çıkartmak için yani temizlemek için köpürtmek gerekmez demek istiyor firma ve arkadaşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Doğrudur ona bişey demiyom ama köpürmeyince işin zevki kaçıyor. Eğer araba yıkamaktan keyif alıyorsam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 1 kutunun çeyreğini attım yinede köpürmedi ayriyetten iyice durulamama rağmen yinede şampuan izi kalmıştı arabada şimdi marka aklımda değil attığım için. Atriyetten madem köpürmiycek niçin adı oto şampuanı fazla kullandığınız için iz kalmıştır normalde 4 litre suya 1 kapak atılır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 (düzenlendi) fazla kullandığınız için iz kalmıştır normalde 4 litre suya 1 kapak atılır Zaten ilk kullandığımda 1 kapak atmıştım ama normal sudan farkı yoktu bırak köpürmeyi al iç suyu o kadar berraktı daha sonra çeyreğini boşalttım o zaman biraz köpürdü 15 tl lik araç şampuanı 2 kullanımda yarıya geldi. Bundan sanra sıvı el sabununa devam belkide benim aldığım ürün bozuktu orasını bilemem ama sonuçta bu tarz ürünlere güvenim kalmadı. Temmuz 2, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 (düzenlendi) Birkaç not: 1. Cilalı şampuanlar köpürmeden temizler, kullanma talimatındaki ölçekte kullanın. 2. Tam etkisini görmek için üst üste birkaç kez yıkamada kullanmak gerekir. 3. Güneşte ve sıcakta yıkarsanız silemeden kendi kendine kuruyan yerlerde leke yapabilir. 4. Matlaşmış boyayı canlandırmaz, araçtaki var olan parlaklığı geri kazandırır. 5. Markalı ürün kullanın, mesela Meguiars NXT Generation Car Wash, Ultımate Wash & Wax (bu köpürür de) veya Sonax Wash & Wax 6. El sabunu da bu ürünlerden daha ucuza gelmez, gazlama da öyle. Yani hiçbir üründen gerçek anlamda mucize beklememek lazım. İyi bir markanın cilalı şampuanı sonuçta bu iş için geliştirilmiş uygun bir üründür, ama keçiboynuzu özüyle yıkayıp iyi sonuç alıyorum diyen varsa ona da saygı duyarım... Temmuz 2, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Birkaç not: 1. Cilalı şampuanlar köpürmeden temizler, kullanma talimatındaki ölçekte kullanın. 2. Tam etkisini görmek için üst üste birkaç kez yıkamada kullanmak gerekir. 3. Güneşte ve sıcakta yıkarsanız silemeden kendi kendine kuruyan yerlerde leke yapabilir. 4. Matlaşmış boyayı canlandırmaz, araçtaki var olan parlaklığı geri kazandırır. 5. Markalı ürün kullanın, mesela Meguiars NXT Generation Car Wash, Ultımate Wash & Wax (bu köpürür de) veya Sonax Wash & Wax 6. El sabunu da bu ürünlerden daha ucuza gelmez, gazlama da öyle. Yani hiçbir üründen gerçek anlamda mucize beklememek lazım. İyi bir markanın cilalı şampuanı sonuçta bu iş için geliştirilmiş uygun bir üründür, ama keçiboynuzu özüyle yıkayıp iyi sonuç alıyorum diyen varsa ona da saygı duyarım... Daha öncede yazdım evet cem abi haklısındır muhtemelen ama araba yıkarken su köpürmeyince işin keyfi kaçıyor amaç araba yıkarken keyf almaksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Daha öncede yazdım evet cem abi haklısındır muhtemelen ama araba yıkarken su köpürmeyince işin keyfi kaçıyor amaç araba yıkarken keyf almaksa Amaç araba yıkamaksa keyfi temizlenmesi ve parlamasındadır, yok amaç köpükle oynamaksa, onu bilemem... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap