Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 vala ne diyim ..........şimdiden böyleseniz yarın öbürgünkü halinizi hiç düşünemiyorum siz en iyisi gazetelerin arka sayfalarınada bakmayın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Geyik yapıyorum abicim ya bişi demedi zaten güldü muhabbetleri okuyunca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 vala sizin için rocker ve ogüne veda resmi koydum................ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Sen veda edemeyelim diye koymuşsun o resmi abicim :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 vala sizin için rocker ve ogüne veda resmi koydum................ Benden daha da laytı varmış,yuppiiii Ben 18 yaş üsti sayfasına bakarken henüz basılmadım ama basılırsam ne diyeceğimi biliyorum : "Düşündüğün gibi diil karıcım,açıklayabilirim" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 vala benim için hava hoş tek açıklamam vardır kim koydu onu altıma kardeşimmmmmmmmmmmmmm..........sabıkalı olduğum halde rocker dan duymak çok kötü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 açıklama iyimiş abicimde basılınca tutacağını sanmam :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 sana en büyük abi tavsiyesi asla ama asla kabullenme inkar et....kabul ettiğin an bittiğin andır.............bunu hiç unutma..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Bunuda yazdım abicim aklımın bi köşesine. Sağolasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Konuyu dağıtmayalım lütfen Tolga'cım eline emeğine sağlık çok güzel yorumlamışsın kardeşim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Sağol kardeşim, Tango dan sonra gelen bebeğin farklı bir ruha sahip olması bir yana ikinci evim (!) gibi sevdiğim galerinin ve arkadaşların komple değişmesine biraz üzüldüm; ikisi de yeni model adında olumlu bir gelişme olsa da eski ateşli takım ve araç ruhu yerini teknoloji ve soğuk bir disiplinle sağlanan üstünlüğe bırakmış sanki!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Focus III ü sadece bakarak övmek zor çünkü o bir Alfa Romeo modeli değil, bir Ford u övmek için direksiyona geçmek gerekir ancak test aracının Balıkesir de olması nedeniyle esas teşkil eden bu kısmı sonraya bırakmak zorunda kalıyorum. Bekliyoz ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap