Mehmet Can Hatipoğlu Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Selam arkadaşlar,aracını acenteden alan arkadaşlarımdan,araçla birlikte ne gibi avadanlıklar teslim aldıklarını paylaşmaları dileğiyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Avadanlik? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 trafik setlerinin koyulduğu fermuarlı çantalara avadanlık deniliyor diye biliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Can Hatipoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Konuyu biraz daha açayım aracın üzerinde haricen verilen alet vesaire.Kriko,tornavida,reflektör gibi.. bu tür mazemelrin adının Avadanlık olduğunu biliyorum ama güncel bir isim verilmiş olabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Avadanlık onarım için kullanılan alet-edevata verilen isim. Bende neler verildi: 1. İlk yardım seti 2. Halı paspas 3. Focus yazılı anahtarlık 4. El kitabı 5. Depo hunisi (Çoğu da sonradan tamamlandı) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Bunlara avadanlık dendiğini bilmiyordum, hiç sıfır bir aracım olmadığı için olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 İlk yardım seti, Halı ve kauçuk paspas seti, Aracı almamda komisyonculuk yapan galerinin deri anahtarlı ford ve plaza ismi yazan, Kullanım kitapçığı ve garanti kitapçığı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Kriko Bijon anahtarı, Stepne, kullanım kitapçığı, halı paspas ısrarla tamamlanan kauçuk paspas 1 adet Ford Focus 3 tit,x park paketli beyaz Focus. Ne çok şey vermişler yaaa, Bravo bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap