Mehmet Can Hatipoğlu Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Hız limiti uyarılarına uymayanlar!. İsterseniz tekrar düşünün!.... yada bu resimlere bir bakın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Türkiye mi burası ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Sanmıyorum, zaten orijinal fotoğrafta da 2013'de kullanılacak gibi bir asparagas var. Kaldı ki korunmanın en kolay olduğu radar şekli bu çünkü yer sabit. Bir kere yeri saptandı mı 24 saatte meraklılar, 24 günde tüm Türk şöförler bilir ve orası yavaş geçilir, hata içine kamera koymadan yavaş gidilmesi gereken yerlere bunları maket olarak monte etmek fayda sağlayabilir. Radarı saklamak sorun değil zaten, bu konuda trafik polisleri çok yaratıcı. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Önce halk bilinçlensin, düzgün ehliyet verilsin diyorum ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Radar her türlü belli oluyor..Polis sivil aracıyla duruyor kıyıda köşede, Ters yönden gelen araçlar onu görünce karşı şeritteki elemanları selektör yapıp uyarıyor halbuki uyarmıyacaksın yesin cezayı bir defa bak bakalim birdaha o kadar hız yapacak mı. Yaparlar merak etme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Kerem o yapılan suç, şikayet etmelisin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Bari dinime küfredenler müslüman olsa gam yemiycem...dimi Keremcim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Bari dinime küfredenler müslüman olsa gam yemiycem...dimi Keremcim.... Abi hız felakettir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 hadiyin len...herkes hızı sever... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Bakınız kurallar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 hadiyin len...herkes hızı sever... Ben 90 km/h hızı seviyorum Lastik basınçlarınıda 1-2 puan yüksek tutunca 3,6lt/100 km yakıt tüketimi elde ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 trafikte tek bir kural vardır....ya durur ya vurur..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 trafikte tek bir kural vardır....ya durur ya vurur..... Sizin duranlardansınız nitekim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 trafikte tek bir kural vardır....ya durur ya vurur..... Durur durur Merak etme abim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 siz derken düne kadar abiydik şimdi bölemiiiii oldu..... işin şakası biryana Kereme özel nottu o anlar...ama gerçekten yazın güneş sıcak ve oluşan basınc insanın üzerinde stress ve gerginlik yaratıyor bu nedenle yolda giderken birden kıl kapıp gaza basma geçme gibi tahammülümüzün azaldığı anlarda lütfen bizi bekleyenleri düşünelim onlar bize güveniyorlar bize ihtiyacları var..onun için sakin olun yanınızda su bulundurun bir yudum su için...iyi bir sakinleştirici müzik acın..ve takmayın cok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap