ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Forum da bir arkadaştan ilham alıp yaptığım ve sonucunu çok beğendiğim led sinyal uygulaması İlk olarak dikiz aynaları sökülüyor ve sonrasında sinyallerin takılı olduğu kutu Led hazırlandı ve kutuya girmeye hazır Led biraz zor olsada içeriye iktirerek takıldı Ve sonuç ne yalan söyliyim ben çok beğendim çok içime sindi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Video yok mu Sakızlı Güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Video koyucamda akşam üstü daha iyi çıkar şimdi güneşin alnında hoş görünmez. Ulen varya durur durur dersin artık. Allahtan sakız vardı ağzımda ilk zamanlar unutuyordum video çekerken telefon ağzımın dibinde tüm nefes alış verişim çıkıyordu düşünsene videoda nefes sesleri sapık gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 (düzenlendi) Kenarına doğru bir iki tane daha eklenemiyor muydu. Böyle de çook şahane olmuş ama hani eklenirse sanki daha da hoş olacak gibi. Haziran 30, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Kenarına doğru bir iki tane daha eklenemiyor muydu. Böyle de çook şahane olmuş ama hani eklenirse sanki daha da hoş olacak gibi. genitalini buldun pubik tüyünü arama istersen ümitcim.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 genitalini buldun pubik tüyünü arama istersen ümitcim.... Tüylerden hoşlanmam zaten Tevfik abi, dediğin gibi olsun. :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Kenarına doğru bir iki tane daha eklenemiyor muydu. Böyle de çook şahane olmuş ama hani eklenirse sanki daha da hoş olacak gibi. o noktaya kadar anca gidiyor sonrası çok dar iktirmemize rahmen gitmedi daha fazla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Harika olmuş başarılı... Bu arada Ön camda siyah film mi var? Evet 2.kademe film var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 o noktaya kadar anca gidiyor sonrası çok dar iktirmemize rahmen gitmedi daha fazla Halbuki daha şişik bir yapısı var, bu yüzden merak etmiştim. Ama itiraf edeyim, arkadaki reflektörlerden daha şık olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Güzel olmuş Ferhat abi eline sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Gece görüşte sıkıntı yaratmıyor mu ki? Ön camda yok ön yan camlarda var film Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 (düzenlendi) Halbuki daha şişik bir yapısı var, bu yüzden merak etmiştim. Ama itiraf edeyim, arkadaki reflektörlerden daha şık olmuş. reflektörleri bu gün söküp iptal ettim zaten çok içime sinmemişti benim asıl amacım sadece sinyallerdi arkadaş gazına kapıldım.Şimdi 2 reflektör siparişi verdim tanesi 60 tl den 120 tl (bu kadar pahalı olacağı aklıma gelmemişti) Neydi o şarkı kendim ettim kendim buldum Haziran 30, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Güzel olmuş Ferhat abi eline sağlık. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap