Utku Sarıaslan Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2012 sıfır km 1.6 benzinli focus sedan almayı planlıyoruz çok kararsız kaldım forumdaki okuduklarımdan dolayı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Sıfır, 1.0 Ecoboost satışa çıkıyor bu ay, ondan alın aynı güç biraz daha iyi performans ve az tüketim & az vergi. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 abi biz lpg taktırmayı planlıyoruz lpgde nasıl bu araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 lpg olmaz. en azından şimdilik olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 abi biz lpg taktırmayı planlıyoruz lpgde nasıl bu araç 1.6 125'e olur yapıldı. 1.0 125'i için bişey diyemem..İlerde olabilir ama şuan yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 1.6 için sıkıntı çıkarır mı bide hangi donanım paketini almalıyız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 aydınlatın abi beni lütfen artık bi focusta bizim olsun yarım saat sonra tan otoya gitcem açıkmıdır bugün fiyatta konuşcaz kararı vercez bugün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Donanım tabiiki alabileceğiniz en üst donanım yani titanium alırsanız güzel olur olmazsa ve ellerinde varsa style plus donanımda çok güzel. Bugün açık olduğunu sanmıyorum telefon edin gitmeden, bu sıcakta yormayın kendinizi boşuna. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 titanium ve style plus donanımlı olan araçların son fiyatları nedir abi bilgin var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Bilmiyorum; liste fiyatları, Titanium 1.6i 125PS 4K 54.355 TL 54.355 TL 51.675 TL Style 1.6i 125PS 4K 50.560 TL 50.560 TL 48.075 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Lpg ye gerek yok eğer 1,0 ecoboost alırsan emin ol. kaba tabirle bir hesap yapacak olursak sakin kullanımda bu motor 5-6 lt civarı yakacaktır. Bu da km de max olarak 30 krş eder ki emin çok değil. Ve sıfır km aldığın Focus'a lpg taktırıp garanti kapsamı dışı bırakacaksın. Ayrıca lpgli araçlarda ilk çalıştırma ve motor uygun çalışma ısısına ulaşıncaya kadar benzin ile çalışacağından yakacağı yakıt ta hemen hemen buna yakın ya da aynı olacaktır. Bence 1.0 Ecoboost alın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 1.6 olan motor için sormuştum ben abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 1.6 ya uyumlu. Görüştünüz mü? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 görüşemedik abi gittik galeriye bayan bagajın nasıl açılacağını bilmiyor showroomdaki arabada akü yok adam akıllı fiyat veremedi bayan çıktım geldim bende. bagaj konusu aklımda kaldı birde titanium x paketsiz satılmayacakmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 görüşemedik abi gittik galeriye bayan bagajın nasıl açılacağını bilmiyor showroomdaki arabada akü yok adam akıllı fiyat veremedi bayan çıktım geldim bende. bagaj konusu aklımda kaldı birde titanium x paketsiz satılmayacakmış Cümleni anlamadım desem yalan olmaz Akü yokken bagaj açılmaz çünkü elektrikli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap