Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 donanım olarak hangisini seçmeliyiz sence titanium mu style mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 donanım olarak hangisini seçmeliyiz sence titanium mu style mi Utkucum öncelikle sizin vereceğiniz ücret ve gereksinim önemli..Style alacaksanız eğer biran önce davranın çünkü artık ithal edilmeyecek bu donanım.. Detay ; Benim şahsi fikrim Titanium. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 50.000 e kadar verebiliriz abi otomatik klima olsun isitiyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 50.000 e kadar verebiliriz abi otomatik klima olsun isitiyoruz O zaman düşünmeden Titanium, hayırlı olsun Otomatik şart değilse 1.0 EB almanızda fayda var ileriye yönelik yatırım olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 sağolasın abi yardımın için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Otm. klima istiyorsanız zaten titanium alacaksınız, sen donanımları inceledin mi fordun sitesinden? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Utku Sarıaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 inceledim.. belirttiğim gibi yanlış bilgilendirildiğim için style donanımlı olanı almayı düşündüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Utku tamamen karar verdiğinde ( donanım v.b.) paylaş ona göre ya yönlendirelim yada senin için fiyat alalım....Ama mutlaka ne almak istediğinden emin ol yada olun...sonra aklın diyerinde kalmasın bu çok can sıkıcı olur.......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Otomatik vites gibi bir şanzıman almayı düşünmüyorsan (gibisi neyse) kesinlikle biraz daha bekle ve 1.0 ecoboost al. Donanım olarak ta titanium al. Diğer opsiyonel paketlerden de içinde park sensörü olanı al. Başka hiç bir şey almana gerek yok. Mis gibi araban olu. Her ihtiyacına her türlü karşılık verir. Donanım olarak zengin, motor olarak yılın motoru ödülünü almış yepyeni bir son teknoloji bir motora sahip bir araban olur. Eskidi artık demen için çookça beklenmen gerekir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Style sahibi olarak Titanium almanı öneririm.. sonra keşke şu da olsaydı keşke bu da olsaydı diye yakınmak kötü oluyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 görüşemedik abi gittik galeriye bayan bagajın nasıl açılacağını bilmiyor showroomdaki arabada akü yok adam akıllı fiyat veremedi bayan çıktım geldim bende. bagaj konusu aklımda kaldı birde titanium x paketsiz satılmayacakmış yanlış anlaşılma olmus sanırım titanıum x siz satılmayacak diye birşey yok trend-x siz satılmayacak gelen araçlarda artık style yada plus yok sadece trend-x ve tıtanıum olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 donanım olarak hangisini seçmeliyiz sence titanium mu style mi x paket almayacaksan iki donanım arasında çok büyük bi fark olmuyor style pp ile Titanium arasında çok bi fark yom bana göre dijital klima ve ön spor koltuk farkı var benim bildiğim düz 1.6 motorlarda ecoo motor alırsan bide start-stop var bende baya bi baktım daha almadım ama kısmetse 1 haftaya kadar alacağım style pp almaya karar verdim tabi burdaki bayi elindeki siyah olanı satmazsa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 x paket almayacaksan iki donanım arasında çok büyük bi fark olmuyor style pp ile Titanium arasında çok bi fark yom bana göre dijital klima ve ön spor koltuk farkı var benim bildiğim düz 1.6 motorlarda ecoo motor alırsan bide start-stop var bende baya bi baktım daha almadım ama kısmetse 1 haftaya kadar alacağım style pp almaya karar verdim tabi burdaki bayi elindeki siyah olanı satmazsa... Biraz daha bakmalısın aradaki farkları görmek için koltuk ve klima'dan ibaret değiller Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Biraz daha bakmalısın aradaki farkları görmek için koltuk ve klima'dan ibaret değiller ya ben baktım baktım bi o farkı gördüm acaba gözlükler puslu gösteriyor bu aralar belki eksik gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 ya ben baktım baktım bi o farkı gördüm acaba gözlükler puslu gösteriyor bu aralar belki eksik gördüm Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar (Style plus'da var) Deri kaplı direksiyon simidi & vites topuzu Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Sürücü ve ön yolcu koltuğunda ayarlanabilir bel desteği Ön koltuk kol dayanağı ve kapaklı eşya saklama bölmesi "Ford Power" Anahtarsız Çalıştırma Sistemi Çift Bölgeli İklim Kontrollü Otomatik Klima Led iç ortam aydınlatması Yan perde hava yastıkları (Style plus'da var) Yokuş Kalkış Desteği (HLA) birde lüks tavan kaplaması mevcut. Artısı ise (Düz Yeni Titanium'dan) Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, Isıtmalı Ön Cam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap